Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VIRALNI HIT IZ ARGENTINE

VIDEO Bizarna nesreća tijekom polaganja vozačkog ispita, nakon ovoga teško će dobiti dozvolu

REUTERS
09.06.2023.
u 13:16

Žena (63) nikako automobil nije mogla zadržati na asfaltu već se stalno penjala na rubnjake i zelenu površinu, a onda je potpuno izgubila kontrolu...

Nevjerojatna nesreća dogodila se u Argentini tijekom polaganja vozačkog ispita gdje je jedna žena udarila u rasvjetni stup, a trenutak nesreće je zabilježen nadzornom kamerom. 

Žena (63) je polagala vozački ispit na poligonu u gradu Lanusu na istoku Argentine. Već na početku snimke vidi se kako ženi ne ide vožnja po poligonu jer se nije mogla zadržati na asfaltu već se penjala na rubnjake.

 

VEZANI ČLANCI: 

No, nakon samo pola kruga 63-godišnjakinja je potpuno izgubila nadzor nad vozilom, popela se na zelene površine i velikom brzinom se zabila u rasvjetni stup nakon čega se automobil prevrnuo na jednu stranu. 

Na mjesto nesreće odmah su pozvane hitne službe i vatrogasci koji su joj pomogli da izađe iz vozila te je s lakšim ozljedama prebačena u bolnicu. Video se nakon toga proširio društvenim mrežama i postao viralni hit u Argentini. 

Komentara 2

CV
cvaljo
06:03 23.06.2023.

Još uvijek vozi bolje od moje bivše

TI
Tinček
15:16 19.06.2023.

Nije polagala ispit, a vidim da je sama u autu? Ne znam kaj je s gasom, al.. patka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije