KOD BJELOVARA

VIDEO Muškarac (42) napao djelatnika Hitne pomoći: 'Cipelarili su ga dok je ležao na podu'

Facebook/screenshot
30.03.2024.
u 22:30

Snimka kamere na kamionu prikazuje napad na djelatnika Hitne pomoći. U pomoć mu je priskočio vozač kamiona

Na Facebook stranici Hitna uživo 194 objavljena je video snimka s kamere na kamionu koja prikazuje incident u kojem je napadnut djelatnik Hitne pomoći. Prema navodima u objavi, ovaj incident dogodio se jučer oko 16:20 sati u mjestu Kuštani.

"Sramotan napad na naše kolege iz Koprivničko - križevačke županije koji je slučajno snimila kamera kamiona iz suprotnog smjera. U jednom trenutku se vidi kako dva alkoholizirana čovjeka cipelare našeg kolegu koji leži na podu", stoji u objavi, no naknadno je utvrđeno kako se radilo o jednom muškarcu. Vozač kamiona je priskočio u pomoć djelatniku Hitne pomoći. 

Muškarac koji je, prema navodima, bio napadnut, oglasio se u komentarima objave. "Ja sam napadnuti vozač. Imam 61 godinu, a radim u hitnoj 40 godina. Netom prije napada na mene, osoba koja me je napala, legla je na na sred prometnice. Istrčao sam za njim i skočio pred šleper koji je naišao i zaustavio se na nekoliko metara od nas. Prišao sam mu, podigao ga i pod ruku ga izveo sa prometnice i vratio se u vozilo gdje je tim zbrinjavao pacijenta kojeg je ta osoba pretukla. Ista osoba je nekoliko minuta kasnije prišla sa zadnje strane vozila i počela ga razbijati. Izašao sam iz vozila, ne znajući što se događa, prema zadnjem djelu gdje je on iznenada, neočekivano, bez ikakva razloga, fizički nasrnuo na mene i udario me. Kako sam bio sputan uniformom i opremom na sebi, nisam se mogao adekvatno braniti te sam u jednom trenutku i pao", objasnio je u komentaru.

POVEZANI ČLANCI:

Poslali smo upit PU koprivničko-križevačkoj koja nam je naknadno i odgovorila, a o čemu više možete pročitati OVDJE.

 

 

Ključne riječi

Komentara 10

Avatar Žuti
Žuti
22:45 30.03.2024.

Napad na osobe iz javnih institucija se treba kažnjavati s minimalno 2-3 godine zatvora.

PR
prajdali100
22:53 30.03.2024.

Tim tipovima priuštiti nezaboravna iskustva u zatvoru.Pa valjda će ovo odležati.

Avatar IvanR
IvanR
00:21 31.03.2024.

Pošumljavanje Velebita 10 godina

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije