DOBIO APLAUZ

VIDEO Filipinac (30) zapjevao Olivera na Tomislavcu i oduševio sve: 'Obožavam ga!'

Snimanje akcijskih scena filma Canary Black kod Tomislavca
Foto: Slaven Branislav Babic/PIXSELL
1/2
15.09.2024.
u 14:32

Stigao sam ovamo prije nešto više od godine dana, na Brač, gdje sam radio u jednome restoranu. Tamo su stalno puštali Olivera, i kad sam ga prvi put čuo, odmah sam se oduševio, ispričao je

Filipinac Nilo Corino (30) oduševio je sve prolaznike Tomislavcu u Zagrebu kada je prije nekoliko večeri pred svima na mikrofon zapjevao Oliverovu 'Dobro jutro, tugo'. Tečnim i lijepim hrvatskim otpjevao je cijelu pjesmu, a dobio je aplauz svih koji su čekali tramvaj. 

- Obožavam Olivera, gotovo od prvog dana u Hrvatskoj! Stigao sam ovamo prije nešto više od godine dana, na Brač, gdje sam radio u jednome restoranu. Tamo su stalno puštali Olivera, i kad sam ga prvi put čuo, odmah sam se oduševio. Riječi tad još nisam razumio no do danas sam si preveo mnoge njegove pjesme pa ih i razumijem, a četiri sam naučio i napamet - ispričao je Nilo, prenose 24sata.

#fypシ゚viralシ #followerseveryone #followersシ゚ #followersシ゚ #highlightsシ゚ #fypviralシ #ofwincroatia #zagrebcroatia #kantahantime #follower

Objavljuje Teloy CorinoPonedjeljak, 9. rujna 2024.

- To je bilo prije pet, šest dana, kad sam s prijateljima prolazio preko Glavnog kolodvora. Tamo je s glazbenom opremom bila jedna, meni nepoznata pjevačica i još jedan muškarac, a kako moji prijatelji znaju da jako volim pjevati, rekli su tim dragim ljudima da ja znam pjevati na hrvatskom, i zamolili ih da me puste da nešto otpjevam. Ja sam inače jako sramežljiv, ali sam pristao, i otpjevao Olivera! Bio je to moj prvi javni nastup - kroz smijeh je ispričao. 

Jako je sramežljiv pa sumnja da će nastaviti karijeru u tom smjeru, dodao je. Inače je stigao iz Saudijske Arabije gdje je proveo punih 10 godina, a sada se odlučio okušati u Hrvatskoj.

POVEZANI ČLANCI:

- Put me, kao i mnoge moje sunarodnjake, onda doveo u Hrvatsku, u kojoj sam jako sretan. Prije svega, ovdje se osjećam sigurno, i dobro. U svojoj sobi u Samoboru redovito imam karaoke s prijateljima - objasnio je. 

>> FOTO Pitali smo umjetnu inteligenciju kako će hrvatski gradovi izgledati za 100 godina. Rezultati su fascinantni

Snimanje akcijskih scena filma Canary Black kod Tomislavca
1/13

Komentara 3

OO
Ooooooopići
19:57 15.09.2024.

Samo nemojte filipince

Avatar Behemot
Behemot
16:12 15.09.2024.

Idila!

ŠT
ŠtoReći
16:07 15.09.2024.

Lipooo...Filipinci pivaju naše, a naši srpske hi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije