NEMIL PRIZOR

VIDEO More potopilo garažu na trajektu Jadroliniju: 'Sramota za Hrvatsku'

Jadrija: Mjestani Prvi? luke prosvjeduju brodicama nezadovoljni stanjem brodova na liniji 505 u koncesiji "Jadrolinije"
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
1/2
26.06.2024.
u 16:53

Sramota s čime se vozimo i čime se reklamiramo u sezoni turistima! I mi smo, kažu, poželjna turistička destinacija. Destinacija na kojoj se turisti boje za vlastiti život kad uđu u trajekt i kada ovako nešto dožive, požalio se putnik.

More je potopilo garažu na trajektu Jadrolinije koji vozi od Prapratnog do Sobre na Mljetu. Nezadovoljni putnik snimio je nemilu situaciju i objavio video u Facebook grupi Oglasnik otoka Korčule nimalo ne sakrivajući svoj bijes prema vlastima.

""Ovako vam ljudi dragi izgleda vožnja s trajektom na liniji Prapratno-Sobra na Mljetu. Pola garaže pod rijekom mora koje ulazi u garažu tijekom vožnje. Da nije žalosno, bilo bi komično. Sramota s čime se vozimo i čime se reklamiramo u sezoni turistima! I mi smo, kažu, poželjna turistička destinacija. Destinacija na kojoj se turisti boje za vlastiti život kad uđu u trajekt i kada ovako nešto dožive.

Al razvoj otoka ide dalje, zar ne? Otoci su poželjni za život. Sramota za Jadroliniju, sramota za ministarstvo, sramota za Vladu, sramota za Hrvatsku", stoji uz objavljen video.

Snimka je izazvala bijes i zgražanje. Neki su istaknuli kako situacija ni prije nije bila bolja te su zatražili odgovornost resornog ministra Olega Butkovića, a drugi su samo duhovito komentirali kako je to besplatno čišćenje guma na automobilu.

Mate Rimac predstavio projekt robotaksija "Verne", sustav autonomnih automobila

Ključne riječi

Komentara 2

AN
antonelić
18:13 26.06.2024.

"Sramota s čime se vozimo i čime se reklamiramo u sezoni turistima! I mi smo, kažu, poželjna turistička destinacija." a plenki se hvali sa godinom isporuke ... isporučili su trajekte stare 40 godina i avione stare 30 godina ... bujrum , dječaci !...

Avatar rubinet
rubinet
16:56 26.06.2024.

"More potopilo garažu na trajektu.." Potop? A zapravo par centimetara mora ....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije