SITUACIJA NA POLJIČKOJ

VIDEO Opasna situacija iz Splita: Nesreća je izbjegnuta za milimetar

Foto: screenshot/Facebook
07.12.2022.
u 09:47

Neki smatraju da je vozač crnog automobila prebrzo ušao u križanje i da se u križanju treba sporije voziti baš zbog ovakvih situacija. Drugi smatraju da je kriv vozač koji je skretao i da je vjerojatno krenuo na crveno.

Malo je nedostajalo da dođe do teške prometne nesreće jučer u Splitu. Kamera jednog automobila zabilježila je opasnu scenu na Poljičkoj cesti u Splitu koja, na sreću, nije završila sudarom.

Na snimci objavljenoj na Facebook stranici Prometne zgode i nezgode vidi se kako automobil dolazi do križanja na kojem se upravo upalilo zeleno svjetlo. Automobil skreće u traku i dosta brzo prolazi između više automobila koji stoje za skretanje u lijevo i jednog automobila koji stoji i upravo kreće u traci za ravno.

No, automobili koji dolaze iz ulice s lijeve strane dosta su kasno krenuli u križanje i tu dolazi do opasne situacije. Vozač crnog automobila koči na vrijeme i lagano skreće u desnu stranu. Automobil koji je dolazio s lijeve strane u zadnji je tren ušao u traku i za milimetar je izbjegnut sudar.

U komentarima mogu se pročitati razna mišljenja. Neki smatraju da je vozač crnog automobila prebrzo ušao u križanje i da se u križanju treba sporije voziti baš zbog ovakvih situacija. Drugi smatraju da je kriv vozač koji je skretao i da je vjerojatno krenuo na crveno.

Ključne riječi

Komentara 1

AI
airbender
14:08 07.12.2022.

Splitska posla, obadvojca su krkani. Ovaj juri kroz križanje a ova budala skreće na debelo crveno, auti iz suprotnog smijera su krenuli već...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije