NE PIŠE MU SE DOBRO

VIDEO Pauk mu podigao auto, vozač poludio i napravio kaos: Pogledajte što je učinio

screenshot X
14.09.2024.
u 11:35

Jedan vozač u New Yorku nije dobro podnio to što mu je pauk podigao auto jer se nepropisno parkirao

Pronalazak parkirnog mjesta u velikim gradovima uvijek je problem, a isto se to dogodilo vozaču automobila Chevrolet Silverado u Brooklynu u New Yorku. Nakon što se nepropisno parkirao, njegov automobil podigao je pauk. Međutim, vozač je to vidio i napravio show. 

Sve je počelo kada je tvrtka smještena u 53. ulici u Sunset Parku pozvala vučno vozilo da ukloni Chevrolet Silverado koji je neko vrijeme blokirao njihov ulaz. Vozač kamiona za vuču prikvačio je nepropisno parkirano vozilo, a tada se pojavio njegov vlasnik. Nakon kratkog verbalnog sukoba, muškarac je sjeo u kamion za vuču i počeo divlje voziti unatoč tome što je njegov automobil bio prikvačen za pauk. 

Svojim automobilom udario je nekoliko vozila parkiranih uz cestu, a nekoliko blokova kasnije pomahnitali vozač zabio se paukom u gradski autobus. Nakon sudara, pobjegao je iz vozila za vuču i ostavio je svoj automobil koji je i dalje bio prikvačen. Unatoč šteti na više vozila, nije bilo ozlijeđenih osoba. Policija još traga za osumnjičenikom čiji identitet nije otkriven. 

GALERIJA Zavirite u luksuzni hotel Dejana Lovrena! Nalazi se tik do mora, a evo kolika je cijena noćenja

1/30

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije