NEODGOVORNO PRETJECANJE

VIDEO Pogledajte nevjerojatnu snimku kod Dubrovnika: BMW za dlaku izbjegao frontalni sudar

Prometne zgode i nezgode/Facebook
15.08.2024.
u 09:22

U večernjim satima, na predjelu gdje nije bilo rasvjete, pretjecanje vozila skoro je završilo kobno

Pogledajte kako je vozač izbjegao frontalni sudar prilikom pretjecanja, objavila je popularna stranica Prometne zgode i nezgode na Facebooku, uz nevjerojatnu snimku koja je bila snimljena na Zvekovici, nedaleko od zračne luke u Dubrovniku. U večernjim satima, na predjelu gdje nije bilo rasvjete, pretjecanje vozila skoro je završilo kobno. 

Naime, više automobila pretjecalo je jedno vozilo kada je iz drugog smjera pristizao automobil. Dok su se svi uspjeli 'provući', jedan od njih krenuo je u pretjecanje prekasno i doslovce se našao ''nos u nos'' s drugim automobilom. Frontalni sudar i potencijalno kobne posljedice izbjegnute su jedino jer je automobil koji je pretjecao skrenuo na makadam uz cestu. 

A pratitelji koji su vidjeli snimku krizirali su vožnju svih - i vozača koji je pretjecao, i kolone s druge strane, ali i automobil iz kojeg je snimljena scena, a kojeg se pretjecalo. 

''Znači mrkli mrak, cesta bez rasvjete, ovi sa desne strane ceste kaubojski pretječu, ovi u lijevoj nabili se jedan drugome na branike k'o dječji vlakić, razmak možda pola metra'', komentirali su. ''Ovaj što snima vozi 24 na sat, vidi se po bijeloj crti, ljudima su pukli živci voziti za njim i eto sranja. Ne bi bilo loše kad bi se vozači vozila koji se kreću 26 na sat pustili kolonu od 5 kilometara koju su stvorili iza sebe'', dodali su drugi. 

POVEZANI ČLANCI:

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije