Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pad letećeg objekta

VIDEO Oglasili se iz MORH-a, pogledajte prizore s Jaruna: auti zasuti zemljom i granama

11.03.2022.
u 08:18

Policijski službenici osigurali su užu i širu zonu mjesta događaja gdje se obavlja očevid uz sudjelovanje svih nadležnih službi.

Policija danas na Jarunu provodi očevid nakon pada objekta iz zraka. Potvrdila je da su pronađeni krater te dva padobrana.

Policijski službenici osigurali su užu i širu zonu mjesta događaja gdje se obavlja očevid uz sudjelovanje svih nadležnih službi.

– Na mjesto dojave su žurno upućene policijske ophodnje koje su na zelenoj površini na adresi Jarunska bb pronašli krater, dok su u široj zoni pronašli dva padobrana, za koje smo također prethodno zaprimili dojave građana – naveli su iz policije te dodali:

– Na terenu su policijski timovi specijalizirani za postupanje i reagiranje kod ovakve vrste događaja te u ovom trenutku nema razloga za uznemirenost građana.

 

Također, pozivaju građane da putem društvenih mreža ne dijele snimke i fotografije s mjesta događaja.

Dodajmo kako iz Ministarstva obrane zasada niti potvrđuju niti demantiraju bizarnan događaj, ministar obrane Mario Banožić samo kratko kaže da "MORH provodi istražne radnje".

Ujedno, u MORH-u još ne mogu potvrditi tezu da se u Zagrebu srušio dron Tupoljev Tu-141, ali su sve skloniji vjerovati da je riječ o dobroj tezi i da se radi baš o toj letjelici.

Komentara 80

AF
AfganistanskiHrvat
07:53 11.03.2022.

Dobra nam je protuzračna obrana isto kao i Mađarska a i NATO awacsi koji letaju oko Ukrajine dok radari izgleda služe za igrice.

DU
Deleted user
08:20 11.03.2022.

Mogla je pasti i atomska bomba, mi bi smo to saznali od šetaća pasa a ne od MORH-a. Banožiću nisi valjda radare dao Plenkoviću da ih on servisira?

DU
Deleted user
08:38 11.03.2022.

Dobro da ga je Nato obrana skuzila.priie nego je ostao bez goriva.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije