OPSADNO STANJE

VIDEO Snimljen napadač koji je upao na Rebro: Na štakama prijetio policiji

03.09.2024.
u 11:50

Prostor je evakuiran, a specijalna policija započela je pregovore s muškarcem

Jutros je došlo do ozbiljnog incidenta u KBC-u Rebro u Zagrebu kada je navodno naoružani muškarac ušao u prostorije bolnice, konkretno na psihijatrijski odjel u zelenoj zgradi. Odmah po dojavi, policija i interventne službe stigle su na mjesto događaja. Prostor je evakuiran, a specijalna policija započela je pregovore s muškarcem.

Na videu se vidi naoružani muškarac na štakama, s kojim policija pokušava uspostaviti komunikaciju i smiriti situaciju. Iako nije jasno je li pištolj s kojim se pojavio pravi ili lažan, pomoćnik ravnatelja KBC-a, dr. Milivoj Novak potvrdio je da nitko nije ozlijeđen. Svjedoci, uključujući pacijente, opisali su kako su morali napustiti zgradu kroz prozore.

Ključne riječi

Komentara 14

Avatar Zgubider..
Zgubider..
13:05 03.09.2024.

Da su ih prije 25 godina poslali na poso umjesto u penziju, danas bi bili vitalniji i zadovoljniji!

Avatar rubinet
rubinet
12:06 03.09.2024.

Nedopustivo ponašanje! Što policija čeka? Neutralizirati napadača. Odmah!

MM
Marljivi mrav
12:38 03.09.2024.

Zanimljivi komentari.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije