NEVJEROJATNO

VIDEO Užasno ponašanje turista zgrozilo Splićanina: 'Zar smo toliko pali na dno?'

Foto: screenshot/Facebook
07.06.2024.
u 10:49

– Jesmo li toliko pali na dno dna društva da nam ove nenormalne stvari postaju normalne i što bismo mi učinili da se prodamo za nekoliko noćenja u Dalmaciji? – upitao se na kraju videa. Znate li i vi za kakve loše ili dobre primjere kad je riječ o turistima, javite nam na dojavi@vecernji.net. Također, i dalje nam šaljite račune iz ugostiteljskih objekata.

Da je nekome puno dati 20 centi za korištenje javnog WC-a, dokazao je jedan turist u Splitu koji je kazao kako je to previše te je odlučio nuždu obaviti na neprimjerenom mjestu. Ovoj sceni svjedočio je mladi Splićanin Josip Piteša koji je sve objavio na TikToku. Pozvao je komunalne redare i objasnio im situaciju koja se dogodila. 

– Morao sam s vama ovo podijeliti. Trenutačno sam u gradu, moram rješavati neke privatne i poslovne obveze. Prolazio sam pokraj javnih WC-a koji se nalaze blizu HNK. Stranac, mislim da je Poljak, pitao je koja je cijena javnog WC-a. Žena mu je kazala 20 centi – rekao je Piteša dodajući da je žena objasnila tom turistu da je cijena ista cijele godine te da nema razlike u cijeni za domaće ljude i za turiste.

@josip.pitesa Da covjek ne povjeruje 🤮 @Index.hr . . . . . #balkan #balkantiktok #split #croatia #hrvatska #fypage #fyp #viral #meme #apel #sos #tursit #turizam #splitcroatia #more #sunce #🤢🤢 #4you #4upage #omggggg #turizam #apel #croatiafulloflife #croatia🇭🇷 #serbia #bihterziyagil ♬ original sound - JOSIP

– Zamislite bezobrazluka, on je rekao: "Too much." Lik za ne povjerovati, otišao je iza ćoška, skinuo hlače i obavio veliku nuždu na javnoj površini – kazao je Piteša te je nakon toga pozvao komunalne redare. Oni su mu rekli da imaju toliko posla da ne mogu izići na teren.

– Jesmo li toliko pali na dno dna društva da nam ove nenormalne stvari postaju normalne i što bismo mi učinili da se prodamo za nekoliko noćenja u Dalmaciji? – upitao se na kraju videa.

>>> Znate li i vi za kakve loše ili dobre primjere kad je riječ o turistima, javite nam na dojavi@vecernji.net. Također, šaljite nam i dalje račune iz ugostiteljskih objekata.

VEZANI ČLANCI

Ključne riječi

Komentara 26

OP
Ocvali pupoljak
11:36 07.06.2024.

Uhapsit ga i maplatit kaznu nekoliko tisuća eura. Izgon iz Hrvatske po kratkom postupku. Snimku poslat poljskim medijima.

Avatar Purger_1945_Kozara
Purger_1945_Kozara
12:41 07.06.2024.

Piteša te je nakon toga pozvao komunalne redare. Oni su mu rekli da imaju toliko posla da ne mogu izaći na teren. - Zaposliti još komunalnih redara honorarno preko sezone? Ili nema novaca od poreza na sve te rekordne rezultate, kugle sladoleda i kave po pet eura?

Avatar Prosenjak
Prosenjak
12:35 07.06.2024.

To je posljedica bezakonja i pretjeranog podilaženja turistima. Oni ovdje vrše nužde, itlovljavaju ribu i školjke bez dozvole, šetaju goli i polugoli po naseljenim mjestima, divljaju, urlaju itd. Trebala bi država pokazati zube i poslati poruku da to ne može tako, da nije ovo prćija u kojoj svatko može činiti što mu padne na pamet. Samo, tko će to? Božinović i slični? Katastrofa!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije