'Evo zora, evo dana' uoči Thompsonova koncerta

VIDEO Tisuće ljudi u Imotskom pjevale ustašku pjesmu, Ujevića obgrlili HOS-ovom zastavom

Atmosfera u Imotskom
Screenshot/TikTok
07.08.2024.
u 15:47

Uz to, okupljeni su nosili HOS-ove majice, a uz njih su bile prisutne baklje i zastave s prvim bijelim poljem.

U utorak su na trgu u Imotskom, uoči koncerta Marka Perkovića Thompsona, Mate Bulića i Dražena Zečića, tisuće prisutnih pjevale ustašku pjesmu "Evo zore, evo dana". Uz to, okupljeni su nosili HOS-ove majice, a uz njih su bile prisutne baklje i zastave s prvim bijelim poljem. Također, spomenik pjesniku Tinu Ujeviću bio je prekriven zastavom HOS-a i imao je šešir.

Da podsjetimo, u utorak su, pred više od 20.000 ljudi, nastupili domaći pjevači Marko Perković Thompson, Dražen Zečić i Mate Bulić na koncertu "Imotski ne zaboravi" održanom na stadionu Gospin dolac u Imotskom. Premda je početak bio najavljen za 20 sati, koncert je počeo u 21 sat jer su ceste na prilazima Imotskom bile pune automobila iz svih krajeva Hrvatske. Mnoge su pritom stigli kako bi uživo čuli Thompsona, koji je zadnji nastup imao prije dvije godine.

@hrvi.hr3

 

♬ original sound - HR_Ivo🇭🇷

Glazbenik iz Čavoglava putem Facebooka i Instagrama objavio je u srijedu videozapis s nastupa i oduševio mnogobrojne pratitelje. Na videozapisu možemo vidjeti stadion Gospin dolac snimljen iz ptičje perspektive za vrijeme izvođenja pjesme "Ako ne znaš šta je bilo", dok tisuće prisutnih pale baklje i ističu hrvatska obilježja. Thompson će, inače, na istom mjestu ponovno nastupati sam 8. kolovoza, nakon čega 16. kolovoza stiže u Dugopolje. 

VEZANI ČLANCI:

FOTO Pogledajte odličnu atmosferu na koncertu Thompsona, Zečića i Mate Bulića

Atmosfera u Imotskom
1/36

Komentara 86

FR
Frtajler
16:01 07.08.2024.

Jos nas ima... lijepo je vidjeti.

Avatar DuxChroatorum
DuxChroatorum
15:57 07.08.2024.

I petokrake se vijore na kresovima i gej paradama, skandalozno!

Avatar Graničari Stari
Graničari Stari
16:12 07.08.2024.

Još Hrvatska ni propala!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije