NEZGODA U STUDIJU

VIDEO Voditeljica HRT-ova Dnevnika pala u prijenosu uživo: 'Dobro je, živa sam, nastavljamo'

Zrinka Grancarić
Screenshot/X
20.07.2024.
u 20:30

Voditeljica se spotaknula ne vidjevši stepenicu ispred sebe. Međutim, iako je nosila visoke potpetice, Grancarić se spretno dočekala na ruku i brzo pokazala svoju pribranost i smisao za humor.

Večeras se u studiju HRT-a dogodila neobična situacija koja je nasmijala gledatelje i pokazala profesionalizam voditeljice Zrinke Grancarić. Dok je izvještavala o nadolazećim Olimpijskim igrama, koje počinju za nekoliko dana, Zrinka je iznenada pala.

Voditeljica se, naime, spotaknula ne vidjevši stepenicu ispred sebe. Međutim, iako je nosila visoke potpetice, Grancarić se spretno dočekala na ruku i brzo pokazala svoju pribranost i smisao za humor. "Dobro je, živa sam, nastavljamo", rekla je kroz smijeh, čime je izazvala simpatije gledatelja pred malim ekranima.

Zrinka Grancarić je, inače, prva žena koja će komentirati ceremoniju otvorenja Igara, uz kolegu Marka Šapita. Na kraju je gledateljima poručila da će Olimpijske igre moći pratiti i oni, i to na HRT-u. "Nadamo se da su naši sportaši spretniji nego ja maloprije", rekla je na kraju Dnevnika. "Nadam se da si dobro, hvala ti, Zrinka", odgovorio joj je voditelj Dnevnika Đurica Drobac.

Inače, Zrinka je ove godine dobila Večernjakovu ružu, i to kao novo lice godine. "Nikad nisam slijedila slogan "važno je sudjelovati". Više volim pobjeđivati", rekla je Zrinka Grancarić s HRT-a nakon nominacije za Ružu.

VEZANI ČLANCI:

Inače, svečano otvorenje Ljetnih olimpijskih igara, koje se treći put održavaju u Parizu, HRT prenosi u petak, 26. srpnja, od 19:30 na Drugom programu. Spektakl otvorenja komentiraju Zrinka Grancarić i Marko Šapit. U Parizu su Igre održane i 1900. i 1924. godine. Francuska ukupno šesti put organizira Olimpijske igre, tri ljetne i tri zimske. XXXIII. Olimpijske igre traju od 26. srpnja do 11. kolovoza.

FOTO Luksuz kakav u životu niste vidjeli: Jahta duža od Titanika, a na njoj hotel, kazalište, helikopteri...

Zrinka Grancarić
1/7

Komentara 48

RE
RevizorNovinarstva
20:40 20.07.2024.

Jedna od boljih novinarki u hr

MO
moroder12
20:38 20.07.2024.

Inteligentna i simpatična žena ...

Avatar Art of Noise
Art of Noise
23:35 20.07.2024.

Ha, ha, ha, ha, ha! Dobro, nije se baš prosula :D, ka' Milanović s Patrije onomad :D, ali "malo" se spotaknula. :D Ali me nasmijala. :D Pozdrav mojoj Zadranki! :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije