Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'POŠTUJEM TO, ALI MI IMAMO BOLJE'

Vučić pored hrvatskog štanda na sajmu oružja: 'U šoku su što im se javljam, ali imaju odličnu vojsku'

Vučić priznao: "Prijete nam teške posljedice ako ne prihvatimo plan za Kosovo"
Foto: Milos Tesic
1/3
20.02.2023.
u 15:14

"Imaju odličnu vojsku i odličnu industriju i ja poštujem to. Mi imamo bolje", rekao je Aleksandar Vučić u Abu Dhabiju

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić posjetio je Sajam naoružanja i vojne opreme "IDEX" u Abu Dhabiju gdje je pozdravio i hrvatske predstavnike. "Dobar dan, sretan rad", kazao je Hrvatima u prolazu. Kamere su ga za to vrijeme snimale, a čuje se kako su iz njegove pratnje istaknuli: "U šoku su". Složio se i predsjednik Srbije.

"U šoku su Hrvati što sam im se javio", kazao je pa nastavio: "Imaju odličnu vojsku i odličnu industriju i ja poštujem to. Mi imamo bolje. Đakovo je nekada bila najbolja tvornica. Imaju odličnu vojsku i puno ulažu", prenosi Kurir.

Na sajam se Vučić osvrnuo i na svom Instagram profilu gdje je naveo kako je "IDEX" u "ovo izazovno vrijeme uspio okupiti cijeli svijet, od Rusije i Kine".

"Ponosan sam na veliki broj srpskih štandova na Međunarodnom sajmu naoružanja u Abu Dhabiju jer je to dobar način da Srbija predstavi svoju industriju. Nastavit ćemo ulagati, kako u obrambenu industriju tako i u našu vojsku", istaknuo je.

 

Ključne riječi

Komentara 15

Avatar Le-Freak
Le-Freak
15:40 20.02.2023.

"Hrvati su dobri ali mi smo bolji" Tako je rekao i za nogomet. Jado, Hrvati su Amerika za vas i vojno i vojno-industrijski i u nogometu.

PE
Pentagon
16:14 20.02.2023.

Ej Vučko, jel ono bio kišobran iznad Sarajeva? A tek obećanje iz Gline! Pinokio je mala beba za Acu Vučka.

LE
Lega113
17:32 20.02.2023.

Hrvati imaju muda,a vi jos vasa niste nasli

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije