memorijalni turnir

Visećim kuglanjem obilježili Dan HOO-a u Petrinji

petrinja,viseca kuglana (1)
Foto: Antun Petračić/VLM
1/6
10.09.2013.
u 15:36

Jednake promidžbene manifestacije ovog sporta istovremeno su održane u Zagrebu, Topuskom, Bjelovaru i Velikom Korenovu, a tim mjestima HOO je darovao kuglački komplet

Na Dan hrvatskog olimpijskog odbora HVIDR-a Petrinje cijelo prijepodne na središnjem gradskom Trgu hrvatskih branitelja organizirala je promociju viseće kuglane. Jednake promidžbene manifestacije ovog sporta istovremeno su održane u Zagrebu, Topuskom, Bjelovaru i Velikom Korenovu, a tim mjestima HOO je darovao kuglački komplet, kojeg će u srijedu u Zagrebu preuzeti Antun Pintar, predsjednik HVIDR-a Petrinje. 

Ovoj udruzi bit će to treća viseća kuglana i dobrodošla, je se članovi masovno rekreiraju, a dio ih je i u sastavima dviju momčadi iz Petrinje u jakom sustavu natjecanja Male lige za središnju Hrvatsku. Vojni invalidi Domovinskog rata Petrinje svako proljeće organiziraju i poznati memorijalni turnir u spomen na ratnog suborca Nikolu Pavičića-Garu, umrlog branitelja, višestrukog prvaka Hrvatske u ovom športu. 

>>HOO: Mamić je povrijedio načela olimpizma i naštetio sportu!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije