Premijera u požeškom kazalištu

„Vjenčani list“ nudi obilje smijeha i dobre glume

premijera Vjenčanog lista
Foto: Dušan Mirković/ Pixsell
1/6
15.02.2014.
u 14:24

Za predviđenih pet predstava i prije premijere rasprodala su se sva mjesta u kazalištu te će se predstava igrati u još dva nova termina, jedan za srednjoškolce, a jedan za građanstvo i to 21. veljače, ali je i za taj termin ostalo tek nekoliko karata.

Dugotrajna ovacija na kraju predstave pokazala je da je premijerno prikazana komedija „Vjenčani list“ Ephraima Kishona požeško Kazalište vratilo u dane svoje slave. Pod vodstvom nove i mlade ravnateljice Valentine Soldo te uz dobru domaću podršku vlastitog tehničkog osoblja dokazalo je da se i kod nas mogu opet raditi profesionalne predstave koje će oduševljavati publiku. A da za njih itekako ima interesa najbolji je pokazatelj – rasprodane karte. Za predviđenih pet predstava i prije premijere rasprodala su se sva mjesta u kazalištu te se vodstvo odlučilo na prikazivanje predstave u još dva nova termina, jedan za srednjoškolce,  a jedan za građanstvo i to 21. veljače, ali je i za taj termin ostalo tek nekoliko karata.

"Vjenčani list"  izvrsno je uigrao i razigrao redatelj Damir Mađarić uz pomoć glumaca Roberta Ugrine, Tatjane Bertok Zupković, Mirne Medaković, Ivana Vukelića, Ivana Grčića  i Ankice Ivanković. Što se jednom bračnom paru može sve dogoditi kada se njihova kćer odluči za udaju te koliko u cijeloj priči ima važnu ulogu jedan komad papira zvan vjenčani list pokazali su ovi izvrsni glumci u vrlo napetoj i nadasve smiješnoj radnji.

Ovo je predstava, kako su i najavili sami glumci, za koju se očekuje, da će uspješno zaigrati i u drugim sredinama. Za sada je poznato da će to biti u Velikoj Gorici, a svima onima kojima je potrebna veća količina smijeha svakako se preporučuje upravo ova predstava.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije