Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Status na Facebooku

Izašao iz kluba Mosta: Orepić poslao poruku Grmoji i Petrovu

Vlaaho Orepić
Foto: Nikola Čutuk/PIXSELL
1/5
13.12.2017.
u 12:44

"Komunikacija koja se zasniva na čuđenju i povezivanju moje odluke o istupanju iz kluba zastupnika uz, kako kažu, moje želje, strasti i ambicije, predstavlja neiskren i nekorektan pristup cijelom događaju", napisao je Orepić.

Saborski zastupnik Vlaho Orepić danas je, nakon što je jučer istupio iz Mostova saborskog kluba, preko Facebooka uputio poruku Boži Petrovu i Nikoli Grmoji.

Facebook status Orepića prenosimo u cijelosti: 

"Dragi ljudi,

Žao mi je što su g. Petrov i g. Grmoja i dalje ustrajni u nepoduzimanju konkretnih koraka u smjeru nužnih promjena u MOST-u, kojih su sigurno svjesni, kao što su to i svi članovi predsjedništva, kluba zastupnika, i glavnog odbora MOST-a.

Vlaaho Orepić
1/10

Komunikacija koja se zasniva na čuđenju i povezivanju moje odluke o istupanju iz kluba zastupnika uz, kako kažu, moje želje, strasti i ambicije, predstavlja neiskren i nekorektan pristup cijelom događaju. Ne želim sudjelovati u “popularnom” političkom komuniciranju, na kojem, nažalost, i dalje inzistiraju, a koji se sastoji od tematske površnosti i osobne diskreditacije “druge” strane. Ni jedna odgovorna politika ne može se zasnivati na “SLUČAJNIM” a pogotovo ne na netočnim insajderskim informacijama kojima se netko osobno nastoji diskreditirati.

Bilo kako bilo, resetiranje MOST-a na polazne postavke je nužnost, a moj postupak je motiviran samo i isključivo tom potrebom. Kalkulacije nekakvim urotama i osobnim ciljevima samo je bijeg od odgovornosti onih koji za tim posežu. Ljude koji su mi dali povjerenje nikada neću iznevjeriti i ova moja odluka na tom je tragu!" napisao je Orepić na Facebooku.

Komentara 60

GE
genex
13:18 13.12.2017.

ipak ima časti u bivšeg nam zastavnika.prvo su srušili karamarka na bazi podmetnih informacija udbaškog i inog podzemlja a onda su popušili s informacijom da dobro stojimo u arbitraži s molom.a onaj grmoja stalno prijeti da će izaći s informacijama i dokumentima koji će potresti naciju, pa zar se tako vodi ozbiljna politika?

AN
Antiflašist
13:01 13.12.2017.

Volio bih znati u kojoj je to demokatskoj zemlji ministar unutarnjjih poslova poziva na zakon rulje kad su ga smjenili, to je bilo za ZATVOR, kada ministar organa reda pozove ljude na ulicu to je za ZATVOR !!! i nista drugo, a ovaj ostao u politici i drzi prodike.

AP
ante_pustinjak
13:09 13.12.2017.

najsmješnija vijest ove godine na izmaku jest da je zastavnik zločinačke jna kanio postati predsjednikom republike hrvatske! skoro sam se ugušio od smijeha!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije