MONSTRUM IZ FRANKFURTA

Vodili 'savršen život', a onda ubo suprugu 60 puta. Nakon zvjerstva uzeo bebu u naručje i šokirao policajce pitanjem

Ilustracija
POOL/REUTERS
08.09.2024.
u 14:29

Učinio je to Kian M. iz Frankfurta zbog ljubomore i jer je želio kontrolu imati nad svojom suprugom i njihovo troje djece. Bračni par ima trojicu sinova, u vrijeme zločina su imali 15, 19 i šest mjeseci.

Stravični detalji ubojstva 40-godišnje žene iznijeti su na početku suđenja Kianu M. na Zemaljskom sudu u Frankfurtu. On je u srpnju 2023. godine brutalno ubio svoju suprugu Sanitu (40) zadavši joj 60 uboda nožem. Potom je nazvao Hitnu pomoć, uzeo bebu u naručje i sjeo na kauč. Kad je hitna pomoć stigla, upitao ih je: Je li moja žena konačno mrtva?

Učinio je to zbog ljubomore i jer je želio kontrolu imati nad svojom suprugom i njihovo troje djece. Bračni par ima trojicu sinova, u vrijeme zločina su imali 15, 19 i šest mjeseci. Nasilje su proživjela i dvojica starijih sinova. Tužiteljstvo je na suđenju navelo kako je prije zločina Kian M. došao u kuću svoje supruge koja je prethodno s djecom otišla od njega i zatražila zabranu prilaska, rekao je kako joj batine nisu dovoljne te kako bi je mogao i ubiti, piše Fenix. Tijekom suđenja je plakao i govorio kako je Sanita bila njegova najveća ljubav, ali je gotovo ravnodušno priznao kako "jednom nije htjela seks, pa ju je pretukao".

Izvana je obitelj izgledala gotovo savršeno. Par je bio u braku 20 godina i dobio tri sina. Muž i žena vodili su uspješnu tvrtku u Frankfurtu, oboje su studirali, a ona je doktorirala biokemiju. Financijski im je išlo izvrsno. Dvojicu starijih dječaka su podučavali u privatnoj školi u Bad Homburgu. Kako piše BILD, njemačko-iranska obitelj je živjela u idiličnom frankfutskom naselju Azaleenweg, i samo na organsku hranu mjesečno su mogli potrošiti i do 3.000 eura.

Istovremeno, prema tvrdnjama tužiteljstva, brak je gotovo od samog početka bio obilježen nasiljem od strane optuženika. Bio je nasilan i prema svojim sinovima. U svibnju 2023. muškarac je navodno pokušao silovati svoju ženu i prijetio: "Batina nije ništa. Mogu te i ubiti."

VEZANI ČLANCI:

Starijim dječacima nije dopuštao da posjećuju ​​prijatelje. Sina je pretukao zbog energetskih pića koje mu je pronašao u sobi. Navodno je tjerao svoju ženu da jede hranu iz smeća. Na kraju se ona razišla od supruga i podnijela kaznenu prijavu za obiteljsko nasilje. Prema sudskom nalogu, muškarac više nije smio prilaziti ženi ni imati kontakt s njom. No, prema tužiteljstvu se toga prije zločina nije pridržavao. Nekoliko sati prije smrti 40-godišnjakinja je zvala policiju i prijavila da ju je suprug u obližnjem parku dočekao iz zasjede i zadržao. Uspjela se osloboditi i otići kući. Policajci su tragali za muškarcem, ali ga nisu uspjeli locirati.

Prema optužnici, on je jednom od njihovih sinova ukrao ključ od ulaznih vrata i  3. srpnja 2023. godine, ušao u kuću svoje supruge. Do kuće se dovezao svojim Maseratijem. Navodno je nije namjeravao ubiti. Na sudu tvrdi da mu je supruga priznala da ima ljubavnika i da se s djecom želi preseliti u rodnu Latviju. Zatim je iz kuhinje uzeo nož.

VEZANI ČLANCI:

Majka Sanita otrčala je u spavaću sobu do bebe Luisa kako bi ga zaštitila. U optužnici stoji: Muškarac je tu ženu prvo pretukao, a potom je nožem ubo u tijelo, vrat i lice. "Četrdesetogodišnjakinja je pokušavala zaštititi svoje dijete", stoji u optužnici. Bebu nije ozlijedio. Nakon što se žena srušila na pod, on je nazvao hitnu, sjeo u dnevnu sobu s bebom u naručju i čekao hitnu pomoć. "Je li moja žena konačno mrtva?" pitao je kad su djelatnici Hitne pomoći stigli, rečeno je na sudu. Žena je preminula na mjestu ubojstva, između ostalog, od gubitka krvi i nakon što joj je nožem probodeno srce. Sinovi para su sutužitelji na suđenju. Presuda se očekuje krajem listopada.

FOTO Ovo su površinom najveće Hrvatske županije: Znate li u kojoj od njih živi najmanje ljudi?

Ilustracija
1/25
Ključne riječi

Komentara 1

V0
Vlaskoulicanec4.0
16:33 08.09.2024.

Kian i Sanita: rođeni Nijemci u 5. generaciji...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije