Sudar kod Samobora

Vozač izbjegao smrt skokom iz kamiona od kojeg je ostao samo smrskani lim

Vozač iskočio iz kamiona i izbjegao nalet vlaka
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
1/5
12.01.2015.
u 17:58

Vozač kamiona Željko K. izbjegao je tragediju jer je u zadnji čas iskočio iz kamiona

Smrskani lim i razbacani dijelovi motora jedino su što je ostalo od kamiona na koji je u ponedjeljak oko 10 sati na pružnom prijelazu Zdenčina-Pavučnjak pokraj Samobora naletio putnički vlak koji prometuje na relaciji Ogulin – Zagreb.

Vozač kamiona Željko K. izbjegao je tragediju jer je u zadnji čas iskočio iz kamiona, koji je vlak odgurao nekoliko desetaka metara uz prugu. U nesreći nije ozlijeđen nitko od šezdesetak putnika, koliko ih je bilo u vlaku.

>> Kamion podletio pod brzi vlak, nema ozlijeđenih

Komentara 7

S7
Stiv 7
19:34 12.01.2015.

Pa od kada je pruga Zagreb - Karlovac pokraj Samobora ?

DU
Deleted user
19:20 12.01.2015.

JER ... ne može tu u toj rečenici biti ... JER je u zadnji čas skočio ... !!! JER može biti, možda, ... vlak ga je udario jer mu je zakazao mjenjač ... OVDJE treba biti ... izbjegao je tragediju (bolje bi bilo : smrt) ISKOČIVŠI iz kamiona ... ... VL, dajte malo na nekakvom sastanku, ako ih održavate, proanalizirajte malo takve i druge greške koje Vaši novinari ponavljaju ...

MA
maximinimax
18:27 12.01.2015.

Sad će po šoferu, što ga nitko ne pita što se dogodilo, zablokirao kamion ili što

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije