Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STANJE NA CESTAMA

Vozači, oprez: Prometna nesreća i životinja na cesti usporavaju promet, kolnici mokri i skliski

Rijeka: Otežan promet zbog mokrih i skliskih kolnika
Foto: Goran Kovacic/PIXSELL
1/6
01.04.2024.
u 09:54

Kolnici su mjestimice mokri ili vlažni i skliski. Na dionicama cesta gdje su u tijeku radovi mogući su zastoji i vožnja u koloni. HAK vozače upozorava da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama.

Na autocesti A7 na čvoru Rijeka Istok u smjeru GP Rupa došlo je do prometne nesreće, upozoravaju u ponedjeljak ujutro iz Hrvatskog autokluba (HAK), a korisnike pozivaju na strpljenje.

Zbog jakog vjetra zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp-prikolicama i motocikle (I.skupina) na državnim cestama: DC1 Vaganac-Borje i na DC217 između mjesta i GP Ličko Petrovo Selo. Zabrana prometa za teretna motorna vozila najveće dopuštene mase iznad 7,5 tona je na pojedinim državnim cestama u Istri i priobalju (zabrane nema na autocestama i na državnoj cesti DC1) od 14 do 23 sata.

Na autocesti A6 Rijeka-Zagreb zatvoren je izlazni krak čvora Orehovica iz smjera Zagreba u smjeru Trsata i centra Rijeke. Obilazak s autoceste A6 je preko čvora Čavle, a s autoceste A7 preko čvora Rijeka istok. Na autocesti A3 Bregana-Lipovac između odmorišta Rastovica i čvora Babina Greda uočena je životinja na cesti te se vozi uz ograničenje brzine.

Kolnici su mjestimice mokri ili vlažni i skliski. Na dionicama cesta gdje su u tijeku radovi mogući su zastoji i vožnja u koloni. HAK vozače upozorava da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama. Zbog nepovoljnih vremenskih uvjeta u prekidu su brojne brodske, katamaranske i trajektne linije u riječkom, zadarskom, šibenskom, splitskom i dubrovačkom okružju.

VEZANI ČLANCI:

FOTO Raskošna imanja u Hrvatskoj: Posjećivali ih velikani, a sada propadaju

Rijeka: Otežan promet zbog mokrih i skliskih kolnika
1/41

Komentara 1

HO
homofobic
14:12 01.04.2024.

Ima li snijega i klizavice? Lako za zivotinje na cesti. Magarci i volovi za volanom su svakodnevnica.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije