političari u skupljim automobilima

Vozilo kojim se u Sarajevu vozio papa Franjo darovano Vrhbosanskoj nadbiskupiji

Papa Franjo u Ford focusu
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
19.12.2015.
u 15:19

U tom se vozilu papa Franjo vozio tijekom lipanjskog pohoda Sarajevu, što su primijetili mediji i javnost, ukazujući na činjenicu da se bosanskohercegovački političari voze u desetak puta skupljim vozilima

Vozilo marke Ford Focus u kojemu se vozio papa Franjo za vrijeme pastoralnog pohoda Bosni i Hercegovini darovano je Vrhbosanskoj nadbiskupiji, izvijestili su mediji u BiH. 

U sjedištu Uprave za koordinaciju policijskih tijela BiH upriličena je primopredaja putničkog motornog vozila kao donacije te policijske agencije Vrhbosanskoj nadbiskupiji. 

Ravnatelj te uprave Mirsad Vilić predao je ključeve vozila tajniku nadbiskupa Vrbosanske nadbiskupije Bojanu Ivešiću, koji je, zahvalivši na donaciji, rekao da ona za katoličku Crkvu ima osobito značenje i veliku vrijednost.

U tom se vozilu papa Franjo vozio tijekom lipanjskog pohoda Sarajevu, što su primijetili mediji i javnost, ukazujući na činjenicu da se bosanskohercegovački političari voze u desetak puta skupljim vozilima te da su čak i vozila iz policijske pratnje bila puno skuplja od Papinog Fokusa.

>>Papa Franjo u veljači putuje u Meksiko

 

Ključne riječi

Komentara 4

AA
aabbcc
19:21 19.12.2015.

Politicari se ne razumiju u vozila pa po onoj narodnoj misle da je dobro ono vozilo koje je skupo a ni ovaj Papin ford nije neko vozilo i sta on zna o tome, Bolji mu je bio onaj reno-4 .

RI
rikavac
16:59 19.12.2015.

to je tako u Bosni politicari su se borili za to da mogu uzimat vozila najskuplja imat placu do 10000 km pratnju osiguranje putne troskove dnevnice regrese i svasta nesta,a narod g... glasa i placa to. Dok je ovaca bit ce i vune za sisanje.

Avatar Dameanu
Dameanu
17:39 19.12.2015.

Nije to samo u BiH. U Hrvatskoj se svecenstvo takodjer vozi u preskupim vozilima. Daleko su od skromnosti koju papj Franjo zeli.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije