DSR Lančić

Vrijedni članovi proveli su tridesetak radnih akcija

lančić (1)
Arhiv DSR-a
31.01.2011.
u 12:32

Nakon što je DSR obnovio svoj rad, sve je podređeno vraćanju stare slave, kada su Lančićani Knapićani „palili i žarili“ u sportskoj rekreaciji

LANČIĆ-KNAPIĆ -  Tridesetak radnih akcija na čišćenju i uređivanju okoliša mjesnog društvenog doma, sadnji travnjaka i ukrasna grmlja, gradnji potpornog zida, postavljanju koša i zaštitnih mreža i bojanju društvenog doma – sve to tek je dio aktivnosti kojima se mogu pohvaliti vrijedni članovi Društva za športsku rekreaciju prigradskog ivanečkog Mjesnog odbora Lančića-Knapića. Tomu treba dodati i turnire u stolnom tenisu, šahu, pikadu i drugim društvenim igrama što ih neprestano organiziraju u svom domu kao i sudjelovanje na cijelom nizu utrka, seoskih igara i drugih manifestacija što ih priređuju srodna društva.

To su, govoreći o radu DSR-a u prošloj godini, na skupštini na kojoj se okupilo stotinjak članova i gostiju, istaknuli tajnik Mario Surjak i predsjednik Vinko Harjač. Pohvalna je to bilanca društva koje je, nakon više pasivnih godina, lani ponovno obnovilo svoj rad sa željom da u sportskoj rekreaciji bude ono što je bilo i nekad – broj jedan.

- S obzirom na to da smo lani tek počeli s obnovom naših aktivnosti, smatramo da smo s malo novca i puno rada i entuzijazma postigli puno. Možemo i mnogo više, ali za to nam trebaju aktivni članovi i simpatizeri koji mogu i žele pomoći – naglasio je Surjak te dodao da će rad njihova DSR-a i ubuduće biti usmjeren na pružanje mogućnosti djeci, mladima i odraslima da u sportu, rekreaciji i druženju kreativno i zdravo provode svoje slobodno vrijeme.

DSR je podijelio zahvalnice svojim sponzorima i podupirateljima, a potom su domaćini i njihovi gosti druženje nastavili uz glazbu benda Tri plus jedan.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije