INTERVJU
'Vrijeme foodporna s Instagrama je prošlost, evo kako Hrvatska mora brendirati svoju gastronomiju'
"Do prije desetak godina znala sam reći kako se u Americi može dobro jesti u restoranima, a prilično loše po obiteljskim domovima, u Italiji se dobro jede i u restoranima i kod prijatelja, a u Hrvatskoj se loše jelo po restoranima, a odlično u obiteljima. Radeći za Coolinariku, virtualno sam upoznala mnoštvo sjajnih neprofesionalnih kuhara i kuharica, slastičara, majstora roštilja, izuzetnih majstora u pripremi ribe, razvlačenju kora, ukrašavanju sitnih kolača. Uostalom, naše podneblje nudi vrlo bogat izbor namirnica, hrvatski chefovi se školuju po cijelom svijetu, nema razloga da ne razvijemo bogatu i kvalitetnu restoransku ponudu", kaže Tamara Jadrejčić u razgovoru za Večernji list.
Komentara 1
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.
Ne znam od kud joj podatak da se u Americi dobro jede po restoranima a lose u kucama ali apsolutno nije tocan.