OSUDIO IZJAVU

Vučetić: Banožiću šteka logika, bilo bi mu najpametnije da se zamonaši

Foto: Dusko Jaramaz/Marko Dimic/PIXSELL
1/2
02.11.2021.
u 16:23

- Banožiću bi bilo najpametnije, ako već voli uniforme, da se zamonaši, da opozove govor i život provede u dubokoj šutnji - poručio je Vučetić

Predsjednik zadarskog gradskog vijeća Marko Vučetić na svom je fejsbuk profilu oštro napao ministra Banožića.

- Banožiću stvarno treba zabraniti govoriti. Logika mu šteka. Danas je Milanovića proglasio psihijatrijskim slučajem i zatražio njegov opoziv. Ako nekoga proglasiš psihijatrijskim slučajem, onda tražiš njegovo liječenje. Banožiću bi bilo najpametnije, ako već voli uniforme, da se zamonaši, da opozove govor i život provede u dubokoj šutnji - napisao je Vučetić.

Podsjetimo, izjava Marija Banožića nastavak je najnovijeg sukoba između ministra obrane i predsjednika Zorana Milanovića, koji je nastao oko slanja pripadnika Počasno-zaštitne bojne na ceremoniju u Bugojno. Više o tome pročitajte ovdje.

 

>> Pogledajte i ovaj video - Rusi dolaze na besplatno cijepljenje u Hrvatsku: Mogu birati između Zagreba i Pule, a boravak od četiri dana mogu upotpuniti turističkim razgledavanjem

Komentara 27

Avatar Prosenjak
Prosenjak
17:14 02.11.2021.

Prepoznao se još jedan s psihijatrijskom dijagnozom pa se sam javio. Ništa čudno.

DU
Deleted user
17:11 02.11.2021.

Spletkar. Već prvog dana Ričard ga je dobro izrešetao pri sazivu gradskog vijeća grada Zadra.

Avatar Leonn
Leonn
17:33 02.11.2021.

Odkud taj Vucetic iznjedrio..mora da ima s ovcama rodbinske veze.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije