RUKOVALA SE SA ZELENSKIM

Vučićeva supruga posjetila Kijev pa je mnogi kritizirali: 'Ovo vam nije trebalo'

Le président ukrainien Volodymyr Zelensky et la première dame Olena Zelenska participent au 3ème "Sommet First Ladies and Gentlemen" à Kiev
Foto: Ukraine Presidency via Bestimage
1/6
08.09.2023.
u 12:01

"Moramo komunicirati kako bismo ih motivirali da se otvore, da govore o svojim osjećajima, problemima, izazovima s kojima se susreću", rekla je, govoreći o mladima, Tamara Vučić na Summitu prvih dama i gospode

Tamara Vučić, supruga srpskog predsjednika Aleksandra Vučića, posjetila je Ukrajinu te sudjelovala na Summitu prvih dama i gospode koji je održan 6. rujna u Kijevu. Tema trećeg summita bila je "Mentalno zdravlje: Otpornost i ranjivost budućnosti", a Vučić je govorila na panelu "Buduća generacija i mentalno zdravlje". 

Govoreći o društvenim mrežama, Vučić je istaknula kako je riječ o moćnim sredstvima komunikacije te dodala kako su mladi podložni utjecaju, a ponekad i manipulaciji, prenosi N1 Srbija

"Moramo im objasniti da mjehurić u kojem žive nije stvaran i da moraju uspostaviti stvarne kontakte umjesto onih online", rekla je te dodala kako je potrebno uložiti više truda u razgovor s mladima. 

"Moramo komunicirati kako bismo ih motivirali da se otvore, da govore o svojim osjećajima, problemima, izazovima s kojima se susreću", navela je. 

 

Prva dama Srbije na Instagramu je objavila i niz fotografija sa summita, uključujući one gdje se rukuje s ukrajinskim predsjednikom Volodimirom Zelenskim te razgovara s njime i njegovom suprugom Olenom Zelenskom. "Summit prvih dama i gospode u Kijevu prilika je za brojne susrete na marginama", poručila je Vučić uz fotografije.

Dok su mnogi Vučić pohvalili u komentarima, bilo je i mnogi onih koji su osudili njezin odlazak u Ukrajinu te susret sa Zelenskim. "Slava Rusiji", "Ovo vam nije trebalo", "Kakva diplomacija s monstrumima koji uništavaju svoj narod", "Teško je ovo gledati", "Rusija gleda i pamti", neki su od komentara. 

VIDEO 69 tona težak Challenger u plamenu: Ukrajinci objavili snimku, uništen prvi takav tenk

Komentara 22

Avatar Zavratnica
Zavratnica
12:14 08.09.2023.

Vučićeva supruga je jako hrabra gospođa, zamislite samo ona početničkova usta kako joj se približavaju.

FR
FranjoTT
12:11 08.09.2023.

Znači Plenković i Vučić imaju iste stavove, stranke im koaliraju zajedno, lijepo oni surađuju i još su zajedno bratske stranke u europskim pučanima. HDZ-SNS-SDSS osovina roka i dalje!

Avatar Kentakičiken
Kentakičiken
14:48 08.09.2023.

Kako nije bilo Zoranove Sneguljice Daj Pet? A da! Ona je zadužena za prehranu, što se vidi po njenom "elegantnom" mužu 😏 Ova se očito razumi u mentalno zdravlje mladih, što je razvidno po masakru u školi i "vaspitanju" ss Pinka 🙄 ......govoreći o promašenosti "prvih gospođa".... 🤮

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije