povodom obljetnice

Vukovarski vodotoranj u bojama zastave Ukrajine

Vukovarski Vodotoranj - Simbol hrvatskog zajedništva
24.02.2023.
u 20:15

Na inicijativu Vijeća ukrajinske nacionalne manjine grada Vukovara simbol hrvatskog zajedništva, Vukovarski vodotoranj svijetli u bojama ukrajinske zastave kao i prije godinu dana.

Povodom obljetnice napada Rusije na Ukrajinu i Vukovar suosjeća i pruža podršku ukrajinskom narodu. Na inicijativu Vijeća ukrajinske nacionalne manjine grada Vukovara simbol hrvatskog zajedništva, Vukovarski vodotoranj svijetli u bojama ukrajinske zastave kao i prije godinu dana. 

VIDEO: Prizor obišao svijet: Zelenski nije mogao ostati ravnodušan, oči su mu bile pune suza

 

Komentara 6

DU
Deleted user
14:18 25.02.2023.

U daljnjem profaniranju (hrvatskih svetinja) i daljnjoj relativizaciji došao je na red i Vukovarski toranj! Kad pomisliš kako niže ne može, hrvatski (poklonici "klaviriste" Zelenskog) uvijek si još niže spuste ljestvicu.

Avatar Malo_vitra
Malo_vitra
10:34 25.02.2023.

Crni Penava, nisi hrvatske branitelje pustio na vodotoranj bez covid potvrde, a sad se umiluješ ukrajinskim zlotvorima koji su bez imalo samilosti spremni uvući cijeli svijet u nuklearni rat. Kao ne daju Rusima Krim, a BlackRocku i Hunter Bidenu su već predali cijelu Ukrajinu. Fuj.

PV
prcko.vita
11:59 25.02.2023.

Neće te boje pomoć ništa Ukrajinskom narodu. Zašto ne organizirate autobuse i pravac prema Ukrajini, na desetke tisuća žena i djece i staraca čekaju na granicama s Mađarskom i Rumunjskom. Pomozite konkretno, dovezite te ljude, pružite im mir i slobodu, oni to nemaju. Većina njih se na žalost nikada neće moći vratiti u svoj dom, osim ako ne pristaju živjeti pod Putinovom čizmom. S druge strane, Slavonija prazna, uvozimo ljude iz istočne azije, nemam ništa protiv njih, neka i njih, ali mogli bi i ovim izbjeglicama ponuditi novi dom. Zar smo toliko nesposobni i nehumani? Laser šou im sigurno neće pomoći.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije