SREĆA STIGLA U SLATINU

Za 30 kuna nepoznati sretnik osvojio 13.618.000 kuna

loto
Dragutin Šantoši
14.01.2010.
u 16:07

Od 397.812 listića uplaćenih u 4. kolu Lota 7/39 Hrvatske lutrije dobitni listić uplaćen je u srijedu u 10.28 sati u Slatini.

SLATINA – Otkako je u srijedu Hrvatska lutrija objavila rezultate izvlačenja 4. kola Lota, u Slatini ne prestaje potraga za najsretnijim igračem koji je 9 sati ranije, na prodajnom mjestu HL-a u Nazorovoj ulici u Slatini uplatio listić s dobitnom kombinacijom i osvojio "sedmicu" u iznosu od 13.618.000 kuna.

Nepoznati sretnik odigrao je 10 kombinacija na jednostavnom pomoćnom listiću i precrtao slovo A za Super sedmicu. Da je imao više sreće, isti bi igrač precrtao slovo B, te za uplaćenih 30 kuna osvojio Jackpot sa 37,2 milijuna kuna. Ovako mu je pripao zgoditak od 13.618.000 kuna.

– Ne mogu se sjetiti tko bi mogao biti sretni dobitnik, jer je toga dana bilo dosta gužve. Često igrači znaju reći da svi glavni zgodici odlaze u Dalmaciju ili Zagreb, pa mi je drago da se to pokazalo netočnim i da je ovaj višemilijunski zgoditak uplaćen upravo u Slatini - kaže Zoran Vukušić koji je zaprimio i obradio uplatu potvrde broj 52505-00149.

Na slatinsko prodajno mjesto Hrvatske lutrije sretni igrač nije se javljao. U slatinskim kuloarima jučer se kao sretni dobitnik spominjalo nekoliko osoba. Jedna je vlasnica ugostiteljskog lokala, drugi je umirovljeni vozač u prigradskom naselju Potočani, treća osoba je konobar u jednom slatinskom kafiću u središtu grada, a kao četvrti "sretnik" spominje se stanovnik obližnjeg Suhopolja. Sudeći prema dosadašnjim iskustvima, vrlo je vjerojatno da javnost nikada neće doznati identitet najsretnijeg Slatinčanina.

Komentara 1

AK
akil
18:26 15.01.2010.

Porezna uprava zadovoljno trlja ruke,a ako se dobitnik ne javi,trljat će i više.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije