bjelovar

Za buduće mladence sve na jednom mjestu

priredba Vjenčanja u Bjelovaru (1)
Foto: Damir Spehar/PIXSELL
1/8
28.09.2012.
u 17:30

U velikom šatoru koji je osigurao pokrovitelj sajma, bjelovarska tvrtka Kudumija trade, predstavlja se 15-ak izlagača koji se bave različitim djelatnostima vezanima za organizaciju vjenčanja

Na bjelovarskom korzu danas je svečano otvorena priredba pod nazivom "Vjenčanja u Bjelovaru". Riječ je o svojevrsnom sajmu vjenčanja koji se u Bjelovaru održava po drugi put.

Manifestacija bi u budućnosti, kako je to otvarajući priredbu istaknuo i bjelovarski gradonačelnik Antun Korušec, trebala postati tradicionalna i prepoznatljiva. – Ovo je priredba koja bi mogla predstavljati iskorak u kulturološkom, turističkom i gospodarskom smislu i zato smo je podržali i uvrstili u program obilježavanja Dana grada – kazao je Korušec čestitajući organizatorima na uloženom trudu.

U velikom šatoru koji je osigurao pokrovitelj sajma, bjelovarska tvrtka Kudumija trade, predstavlja se 15-ak izlagača koji se bave različitim djelatnostima vezanima za organizaciju vjenčanja, od onih koji iznajmljuju vjenčanice, iznajmljuju i uređuju prostor, do onih koji izrađuju slastice te foto i videomaterijale. Posjetitelji tako na jednom mjestu mogu vidjeti njihove proizvode i usluge te se uvjeriti u njihovu kvalitetu.

>> Burme nisu zlatne, 
ali mladenke 
se trude da budu posebne

Komentara 2

MO
modovisisajteMaraschino
10:49 29.09.2012.

super da ali za vecinu danas su vjencanja ipak previse kic i previse preskupa...

HU
Huskies
06:09 29.09.2012.

super

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije