Podvođenje

Za seksualne usluge naplaćivano od 100 do 1000 eura

prostitucija
Boris Ščitar/Pixsell
04.03.2011.
u 14:46

Žene su u Hrvatskoj pružale usluge na adresama klijenata, a u Sloveniji po noćnim klubovima

Zbog više kaznenih djela podvođenja i međunarodne prostitucije riječka policija u suradnji s Ravnateljstvom policije i Općinskim državnim odvjetništvom provodi kriminalističko istraživanje nad 48-godišnjakom iz Rijeke.

Dosad je utvrđeno da se Riječanin ovim poslom bavi već duže vrijeme i da je u posljednjih nekoliko godina organizirao mrežu za pružanje seksualnih usluga. Više ženskih osoba iz Hrvatske u njegovom je aranžmanu “radilo” na području Hrvatske i Slovenije. Žene su u Hrvatskoj usluge pružale na adresama klijenata kamo ih je Riječanin upućivao, a u Sloveniji po noćnim klubovima. Organizator je susrete ugovarao koristeći se privatnim kontaktima i po preporuci, a usluge su se naplaćivale od 100 do 1000 eura. Koliko je novca Riječanin zaradio još nije utvrđeno, no kriminalističko se istraživanje nastavlja.

Ključne riječi

Komentara 10

CU
cuma
11:09 05.03.2011.

žENE SU POŠTENO ZARADILE SVOJ NOVAC,,NJIHOV POSLODAVAC TAKOĐER,,JOŠ SAMO DA OVA LICEMJERNA DRŽAVA SHVATI I LEGALIZIRA NAJSTARIJI ZANAT NA SVIJETU,,I UZME SVOJ DIO KOLAČA KROZ POREZ!!!!!

LU
lutomirski
16:38 05.03.2011.

Dobro, jedino bi trebalo zabraniti makroe, to znaci te muskarce koje iskoristavaju zene i pod pritiskom rade, ako zene njih dobrovoljno izdrzavaju onda je to druga prica, trebalo bi otvoriti bordele dole restaurant gore sobe, pa moze takav investor da naplaciva skuplje sobe, uostalom sta se tu drzava mjesa, bolje bi bilo da se mjesaju za radna mjesta citavoga naroda i svoju ekonomsku politiku kju nisu us tanju da naprave, a ne nekakve bagatele i zajebavati narod, kreteni jedni !!!

IV
ivicas
08:07 05.03.2011.

o ovoj drzavi sa ovakim sustavom jedino se na takvim poslovima da zaraditi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije