Pobjegao

Zadar: Motociklom udario staricu i pobjegao. Policija traži očevidce

policija (1)
Ivana Ivanović/Pixsell
07.10.2010.
u 19:15

Starica je zadobila teške tjelesne ozlijede.

ZADAR - Kasno poslijepodne oko 16,30 sati u Zadru na pješačkom prijelazu ispred zadarske Opće bolnice dogodila se prometna nesreća u kojoj je vozač motocikla oborio 79-godišnju pješakinju nakon čega se udaljio u nepoznatom smjeru.

Starica je zadobila teške tjelesne ozlijede.

Policija moli sve eventualne očevidce ovog događaja da se jave na broj 92 ili na broj 023/345-129.

Komentara 2

OB
-obrisani-
20:16 07.10.2010.

YAP! I sad da napišem d aje jajan vozio donjom glavom onda će motoristi opet dići bunu! Ali stvarno je potvrdio da je s mudima kad je zbrisao!

MP
mparac3
23:15 07.10.2010.

Prije par dana u istome je gradu guzonjin sin (33g) na motoru ubio nevinog biciklistu na pjesackom prelazu - projurivsi kroz crveno svjetlo na semaforu. Pokojniku (18g) slaba je utjeha sto je doticni ostao bez oka i nosa. Apelujem da svjedoke da pomognu u identifikaciji smrada na motoru.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije