MAJKU I UGRIZAO

Zadranin (35) premlatio i teško ozlijedio roditelje jer mu nisu dali ključeve od auta

15.07.2021.
u 18:27

Sucu istrage Županijskog suda u Zadru predloženo je da se protiv osumnjičenika odredi istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela

Zadranin, 35-godišnjak 12. srpnja u Zadru, u stanu u kojem živi s roditeljima, a nakon što mu oni nisu dali ključeve od vozila, u cilju da teško tjelesno ozlijedi oca, udarao ga je šakama po glavi i cijelom tijelu pri čemu je oštećenik zadobio teške tjelesne ozljede.

Osnovano se sumnja da je potom, kada ga je majka pokušala spriječiti u napadu na oca, udarao ju po rukama te ju, u cilju da je ozlijedi, ugrizao za ruku nanijevši joj tjelesnu ozljedu. 

Sucu istrage Županijskog suda u Zadru predloženo je da se protiv osumnjičenika odredi istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela (čl. 123. st. 1. toč. 3. ZKP-a) što je sudac istrage prihvatio i osumnjičeniku odredio istražni zatvor - istakli su iz DORH-a. 

VIDEO U teškoj nesreći u Zagrebu poginuo motociklist


 
Ključne riječi

Komentara 28

Avatar Jasamhrvaticaizbosne
Jasamhrvaticaizbosne
18:58 15.07.2021.

To nije sin, to je IDIOT.

KP
Karlovacko pivo
19:22 15.07.2021.

Jadni roditelji sin sa 35 godina i zivi sa njima pa to nema nigdje jedino na balkanu

MI
mica1111
18:44 15.07.2021.

Bože,nema veće nesreće za roditelje nego imati ovakvo dijete! Vjerojatno je i drogeraš i ne kontrolira svoje ponašanje.Koja sramota da vlastite roditelje premlaćuješ! Ali kako kaže jedan moj poznanik...Ne možeš svoje meso jesti!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije