UDARIO U PARKIRAN AUTO

Zadranin pijan i bez vozačke skrivio nesreću i pobjegao pa dobio dva tjedna zatvora

Ilustracija o?evida prometne nesre?e
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
1/3
14.10.2024.
u 10:57

Policijski službenici uhitili su vozača koji je smješten u prostorije policijske postaje do prestanka djelovanja opojnog sredstava

U subotu, 12. listopada u 16.35 sati u Ulici Put Vrela u Zadru 52-godišnjak je pod utjecajem alkohola od 1,76 promila upravljao automobilom zadarskih registarskih oznaka. Vozač je zbog nepropisnog kretanja, izvan sredine svoje kolničke trake, skrenuo vozilom u desno, a potom vozilom sišao s kolnika gdje udara u parkirani automobil zadarskih registarskih oznaka. U prometnoj nesreći je nastupila materijalna šteta.

Nakon što je prouzročio prometnu nesreću, vozač se udaljio s mjesta događaja. Policijski službenici su ubrzo pronašli 52-godišnjeg vozača, a provedenom kontrolom utvrđeno je kako je muškarac, osim što je vozio automobil u alkoholiziranom stanju, vozilom upravljao za vrijeme izrečene zaštitne mjere zabrane upravljanja vozilom B kategorije. 
 
Policijski službenici uhitili su vozača koji je smješten u prostorije policijske postaje do prestanka djelovanja opojnog sredstava te je u nedjelju, 13. listopada uz optužni prijedlog, zbog počinjenih prekršaja  iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama, doveden na Prekršajni odjel Općinskog suda u Zadru. U optužnom prijedlogu zatraženo je zadržavanje i kazna zatvora od 60 dana. Nakon saslušanja na sudu vozaču je određena mjera zadržavanja u zatvoru u trajanju od 14 dana nakon čega je predan u Zatvor u Zadru - istakli su iz zadarske policije. 

POVEZANI ČLANCI:

>> FOTOGALERIJA Strašni prizori u Zapruđu gdje su se sudarili tramvaj i autobus: Stvarale se velike gužve

Ilustracija o?evida prometne nesre?e
1/26

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije