UBOJSTVA U ZAGREBU

Zagorec prošao poligrafsko ispitivanje o slučaju Ivane Hodak

30.10.2008.
u 17:12

Umirovljeni general Vladimir Zagorec u prijepodnevnim je satima ispitan u zgradi policije u Heinzelovoj ulici u Zagrebu, potvrdio nam je to njegov odvjetnik Zvonimir Hodak.

Hodak je rekao da je njega policija zamolila da nagovori svojeg klijenta da obavi poligrafsko ispitivanje, ali isključivo u vezi ubojstva Ivane Hodak, na što je Zagorec i pristao.

Policijsko ispitivanje trajalo je oko 3-4 sata, a samo poligrafsko testiranje dva sata. Hodak kaže da je njegov klijent prošao poligrafsko testiranje, no da on nije bio nazočan ispitivanju zbog sukoba interesa budući da se radi o ubojstvu njegove kćeri.

Hodak: Zagi nije upoznao Jocu Amsterdama
Inače, branitelj Vladimira Zagorca i dalje odbacuje “poveznice” između ubojstva Ive Pukanića i njegove kćeri Ivane. Tvrdnje o poslovima koje je, navodno, Zagorec imao s kriminalcem iz Srbije Jocom Amsterdamom naziva konstrukcijama tjednika Nacional.

– Zagorec ni u snu nije imao nikave veze s Jocom Amsterdamom niti s Beogradom, niti je Jocu upoznao niti će ga upoznati – kaže Hodak. Te su konstrukcije nastale u glavama Nacionalovih novinara jer je Ivor Vucelić (bivši Ivanin dečko) odlazio svojedobno u Beograd, no zbog poslova za Todorića i Adriaticu.net, a ne za Zagorca - tvrdi Hodak.

– Kao Zagorčev odvjetnik imam saznanja o nekim njegovim poslovima, no o tome kao odvjetnik ne mogu javno govoriti. Jedino ću reći da je ovo s Beogradom potpuna izmišljotina – poručio je Hodak.

(Da.I.)

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije