incident u zagrebu

Zagreb: Srbin koji je skočio kroz prozor suda dobio uvjetnu kaznu

zgrada suda
Anto Magzan/PIXSELL
18.04.2013.
u 14:50

Srbijanski kriminalac Saša Marijančević (32) kojeg se teretilo za krađu BMW-a u Novom Zagrebu pokušao je nedavno pobjeći iz zgrade suda na Zrinjevcu

Sretan kao mao dijete izišao je danas sa zagrebačkog Općinskog kaznenog suda, Saša Marijančević (32) srbijanski kriminalac kojeg se teretilo za krađu BMW-a u Novom Zagrebu, te nedavan pokušaj bijega kroz prozor tijekom saslušanja kod suca istrage na Zrinjevcu.  

Prijetila mu je jedinstvena kazna od četiri godine zatvora, odnosno tri zbog bijega budući da to pokušava svaki puta kada bude uhićen, i godinu i pol dana otuđivanja vozila. No, njegov branitelj Hrvoje Korša uspio mu je srediti dvije godine zatvora u koji neće ako u roku od pet godina ne ponovi kaznena djela!

>>Skokom s petog kata zgrade ubila se supruga talijanskog diplomata

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije