NITKO NIJE OZLIJEĐEN

Zagrepčane uznemirio zvuk eksplozije, oglasila se i policija: Riječ je o jačem pirotehničkom sredstvu

Foto: Facebook
1/6
20.10.2024.
u 21:47

Policija je zaprimila dojavu o buci te još uvijek utvrđuju okolnosti.

U nedjelju navečer, oko 20:19 sati, zaprimljeno je više dojava građana zbog zvuka eksplozije, stoji u priopćenju PU zagrebačke. "Nešto se jako čulo na Savici. Kao da je nešto eksplodiralo. Odmah je policija stigla" objasnio je svjedok koji je čitav incident snimio. U međuvremenu se javilo još nekoliko građana koji su rekli kako su čuli snažnu detonaciju, piše 24sata.

Naime, na zagrebačkoj Savici netko je pokušao dignuti klupicu u zrak. "Netko je raznio cijelu klupicu. Navodno su djeca stavila topovski udar na klupicu" ispričao je još jedan svjedok. Čitatelj Večernjeg je objasnio kako se eksplozija čula i u obližnjim naseljima, Zapruđu i Borovju.

Prema riječima zagrebačke policije nepoznati počinitelj je u parku aktivirao jako pirotehničko sredstvo te srećom nitko nije ozlijeđen. Zaprimili su dojavu o buci te još uvijek utvrđuju okolnosti. 

POVEZANI ČLANCI:

>> FOTOGALERIJA Socijalistička betonska neman slavi 50. rođendan: I danas izgleda jezivo, no njeni ju stanari obožavaju

1/41
Ključne riječi

Komentara 5

Avatar Adminjetrica
Adminjetrica
23:00 20.10.2024.

Svečano otvaranje nekog od 50 kulturnih centara snssa u organizaciji AP plaćeno iz proračuna?

LU
luftbrenzzer
22:31 20.10.2024.

Prema izgledu klupice mora biti da je uporabljeno nešto mnogo jače od pirotehnike, tj. tzv topovskog udara.

HA
Halloween2024
22:09 20.10.2024.

Dječica? Topovski udar? To je za Halloween? Samo bi im svaki dan pokazivao što topovski udar čini šaci i licu i kako traje operacija.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije