Lov na morske kapitalce

Započinje Tuna Fever Rogoznica 2021.

Hrvoje Jelavic/PIXSELL
11.08.2021.
u 11:00

Zbog posebnih epidemioloških prilika, ovogodišnje izdanje bit će u nešto smanjenom obliku pa će izostati tradicionalna fešta na rogozničkoj rivi na kojoj se proteklih godina okupljalo po desetak tisuća ljudi

Marina Frapa u Rogoznici bit će domaćin 6. Međunarodnog natjecanja TUNA FEVER ROGOZNICA 2021., sportsko ribolovne manifestacije u lovu na morske kapitalce u organizaciji splitskog kluba “Big Game Croatia” i Marine Frapa, koja se održava od 11.do 15.kolovoza.

Zbog posebnih epidemioloških prilika, ovogodišnje izdanje bit će u nešto smanjenom obliku pa će izostati tradicionalna fešta na rogozničkoj rivi na kojoj se proteklih godina okupljalo po desetak tisuća ljudi.

-Sretni smo što ćemo se nakon lanjske pauze, uzrokovane COVID-om 19, ponovno okupiti u Rogoznici. Očekujemo brojne posade iz Hrvatske i inozemstva koji će u rogozničkom akvatoriju tri dana loviti morske kapitalce; tune, iglane. Doista se svi veselimo da ćemo se napokon družiti i natjecati s najboljim ribolovcima na veliku ribu. Nadamo se da ćemo dogodine zaboraviti ovu pandemiju i ponovo imati veliku turističko-sportsku manifestaciju kao i prijašnjih godina - kaže Boris Županović, predsjednik 'Big Game Croatia'.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije