Ostavrio plan

Zaprosio djevojku pred školom, motomrazovi njezin odgovor proslavili davanjem gasa

Prosidba u Vinkovicima
Foto: VL
23.12.2014.
u 22:46

Budući mladenci, povjerili su se prijateljima, neće žuriti, ali za dvije godine se mogu očekivati svatovi.

Marijana Rošić, maturantica vinkovačke Zdravstvene i veterinarske škole dr. Andrije Štampara nije ni slutila što će joj se dogoditi danas. Naime, danas su Vinkovcima, uoči božićnih blagdana, motomrazovi dijelili poklone djeci pa su posjetili mališane u dječjim vrtićima, polaznike Dom sveta Ana, Centra za rehabilitaciju Mala Terezija i podijelili oko 150 poklon-paketića.

Jedan od motomrazova, Tomislav Markutinović ostvario je plan koji mu se danima motao po glavi razmišljajući kako na originalan i nesvakidašnji način zaprositi javno svoju djevojku što će im oboma ostati u trajnom sjećanju. Nakon što su podijelili poklone, motomrazovi su se dovezli do Zdravstvene i veterinarske škole, a Tomislav je pozvao svoju djevojku pred školu, kleknuo pred nju i zaprosio je. Marijana je, naravno pristala na što su motomrazevi pojačali gas na svojim dvokotačnim prijateljima, "do daske" proslavljajući na svoj način ovaj važan događaj za Marijanu i Tomislava.

Budući mladenci, povjerili su se prijateljima, neće žuriti, ali za dvije godine se mogu očekivati svatovi. Mladu će Tomislav, naravno dovesti na motoru pred oltar u pratnji svojih prijatelja.

>> Zbog ove fotografije digao internet na noge: 'Šokirala sam se'

Ključne riječi

Komentara 1

JA
jamanuša
19:04 28.12.2014.

šta se čeka vodi kući odmah vidiš da je hladno i noj će bit drago.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije