Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pitanje vjerodostojnosti

Zastupnik Ilčić: 'Pravobraniteljici su djeca manje važna od LGBT lobija'

Zagreb: Klub zastupnika oprostio se od Ruže Tomašić koja odlazi u mirovinu
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/3
11.09.2023.
u 12:37

Hrvatski zastupnik u Europskom parlamentu Ladislav Ilčić smatra da je nedavni dopis koji mu je uputila pravobraniteljica za djecu Helenca Pirnat Dragičević jasan primjer licemjerja i dvostrukih kriterija u njezinom radu

Hrvatski zastupnik u Europskom parlamentu Ladislav Ilčić smatra da je nedavni dopis koji mu je uputila pravobraniteljica za djecu Helenca Pirnat Dragičević jasan primjer licemjerja i dvostrukih kriterija u njezinom radu. Ilčić svakako podržava podizanje standarda zaštite djece od seksualnog zlostavljanja za što se Helenca Pirnat Dragičević načelno zalaže u apelu koji je uputila vezano uz usvajanje nove uredbe na razini EU-a, no istovremeno dovodi u pitanje vjerodostojnost pravobraniteljice s obzirom da ona brani i podržava izlaganje djece lascivnim scenama i seksualnim sadržajima u sklopu tzv. Parade ponosa.

Hrvatski zastupnik u EP-u zaključuje da je zaštita djece od seksualnog zlostavljanja jako težak zadatak s obzirom da je to grozno zlostavljanje globalno veliki biznis kojem se  mogu učinkovito suprotstaviti samo osobe kojima su na prvom mjestu uvijek djeca, a ne raznorazni lobiji. "Od ove pravobraniteljice ne možemo očekivati nikakve rezultate u borbi protiv seksualnog iskorištavanja djece jednostavno zato što nije dovoljno hrabra. Kad treba birati između djece i LGBT lobija, djeca su joj manje važna. Ako se radi dobrobiti djece nema snage suprotstaviti LGBT lobiju, kako će se suprotstaviti međunarodnim krijumčarima djece?",  rekao je zastupnik Ilčić.

VEZANI ČLANCI:

- Naravno da nam je svima cilj podići standarde zaštite djece od seksualnog zlostavljanja, ali pravobraniteljica je već pokazala da ona nema kredibilitet u predvođenju te borbe u Hrvatskoj. Ona smatra da je seksualizacija djece u sklopu političke borbe LGBT zajednice sasvim u redu, što je samo po sebi skandal zbog kojeg ne bi smjela više niti dana biti na toj funkciji. Ovakvi ideološki napadi na djecu, ali i na obitelj bit će tema i na velikoj međunarodnoj konferenciji „Europski kongres obitelji“ koju Europski konzervativci i reformisti organiziraju u Dubrovniku 15. i 16. rujna - izjavio je Ilčić.

„Europski kongres obitelji“ najveće je okupljanje vladinih dužnosnika iz članica EU-a, zastupnika u Europskom parlamentu i nacionalnim parlamentima te predstavnika civilnog društva, znanstvene zajednice, vjerskih zajednica i privatnog sektora organizirano u Hrvatskoj na temu obiteljskih politika i podrške obitelji.

VIDEO Ovako će u budućnosti izgledati cestovni most preko Drave kod Križnice

Komentara 4

Avatar Tomislav_Šubić
Tomislav_Šubić
13:53 11.09.2023.

Upravo je tako kako si rekao. Pravobraniteljica promiče LGBT ideologiju.

ME
Melkiorr
13:51 11.09.2023.

Pravobraniteljica je i postavljena radi zaštite LGBT++++, a ne zbog zaštite djece.

VI
Vizigotivandali
14:04 11.09.2023.

Sotonisti na vlasti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije