VOŽNJA POD UTJECAJEM

Zaustavljen niz pijanih vozača: Nijemac na električnom romobilu prevozio dijete

Zagreb: Velika policijska akcija kontrole vozača i alkotestiranje
Foto: Filip Kos/PIXSELL
1/2
16.08.2024.
u 12:51

U srijedu navečer, 14. kolovoza na Pagu, policijski službenici su u 21.35 sati provodeći mjere nadzora prometa zaustavili 33-godišnjaka dok je upravljao osobnim automobilom dubrovačkih registarskih oznaka

Sinoć u Benkovcu, policijski službenici su u 20.40 sati provodeći mjere nadzora prometa zaustavili 41-godišnjaka dok je upravljao osobnim automobilom zadarskih registarskih oznaka. Daljnjim postupanjem, provedenim alkotestiranjem kod njega je utvrđena koncentracija alkohola od 2,18 g/kg, poradi čega je uhićen te smješten u prostorije policije do prestanka djelovanja opojnog sredstva.

U srijedu navečer, 14. kolovoza u Selinama, na ulici u 19,45 sati zatečen je 52-godišnji državljanin Njemačke dok je pod utjecajem alkohola na osobnom prijevoznom sredstvu (električnom romobilu) prevozio dijete. Kod njega je utvrđena koncentracije alkohola od 1.69 promila, poradi čega je zbog počinjenih prekršaja sankcioniran temeljem odredbi Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

U srijedu navečer, 14. kolovoza na Pagu, policijski službenici su u 21.35 sati provodeći mjere nadzora prometa zaustavili 33-godišnjaka dok je upravljao osobnim automobilom dubrovačkih registarskih oznaka. Daljnjim postupanjem, provedenim alkotestiranjem kod njega je utvrđena koncentracija alkohola od 2,21 g/kg, poradi čega je uhićen te smješten u prostorije policije do prestanka djelovanja opojnog sredstva, nakon čega je sankcioniran zbog počinjenog prometnog prekršaja.

 

GALERIJA Bageri komadaju zgradu u Paromlinskoj: Pogledajte kako se ruši ruglo u centru Zagreba
Zagreb: Velika policijska akcija kontrole vozača i alkotestiranje
1/11

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije