Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KOD ČAKOVCA

Završili u polju: Mlada vozačica (19) kombijem oduzela automobilu

Foto: PU međimurska
05.03.2024.
u 10:26

Zbog počinjenja prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama, 19-godišnja vozačica kaznit će se izricanjem novčane kazne.

U prometnoj nesreći na sjeveru zemlje u ponedjeljak navečer ozlijeđena je 19-godišnja vozačica kombija koja se sudarila s automobilom nakon oduzimanja prednosti. Vozilom hitne medicinske pomoći prevezena je u čakovečku bolnicu, a težina njenih ozlijeda još nije kvalificirana.

Sudar se dogodio oko 19 sati 4. ožujka na raskrižju državne ceste 20 i gradske ceste između Ivanovca i Štefanca, izvještava međimurska policija. Vozačica je upravljala 'teretnim kombiniranim vozilom' čakovečkih registarskih oznaka iz Ivanovca prema Štefancu te po dolaku do raskrižja s DC 20 nije propustila sva vozila koja se kreću tom prometnicom koja je označena kao cesta s prednošću prolaska.

Ona je ušla u raskrižje, pri tom zadržavajući smjer kretanja, te je u prednji bočni dio njenog vozila udario osobni automobil slovenskih registarskih oznaka kojim je upravljao 61-godišnjak. Od siline udara, oba vozila su izletila izvan kolnika te se zaustavila na prometnoj površini.

Zbog počinjenja prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama, 19-godišnja vozačica kaznit će se izricanjem novčane kazne.

VIDEO Održana javna dražba vozila u vlasništvu države

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije