TERORISTIČKI ČIN

Zbog napada Bezuka na Vladu sastanak u Saboru, dolazi i Plenković: 'To je ozbiljan problem'

Predsjednik u blindiranom autu ušao u Banske dvore na Sjednicu vijeća za nacionalnu sigurnost
Goran Stanzl/PIXSELL
01.02.2022.
u 12:41

Na sjednici Odbora očekuju se glavna državna odvjetnica Zlata Hrvoj-Šipek, ministar Božinović i ravnatelj SOA-e Markić

Komentara 14

KI
kiselovrhnje
14:37 01.02.2022.

Nevjerojatno, oni se jos bave s ovim? Sto hoce ovaj anemicar, dajte mu pancirku ako se boji naroda i neka ne maltretira javnost vise

Avatar Cantor
Cantor
13:47 01.02.2022.

Kakav legitimitet ima vlast koja vlada sa manje od 20% glasova ukupnog biračkog tijela? Uz pomoć nemoralnih i protunarodnih zakona koje su sa ciljem pogodovanja izglasali sami sebi i tako si priskrbili privid legaliteta? I time ne mislim samo na ovu sadašnju već i bilo koju vlast koja prisvaja isto pravo. A ako nema demokratski legitimitet koji onda ima? Jedino legitimitet sile. Kako se onda ti isti imaju moralno pravo zgražati ako im netko silom želi osporiti taj legitimitet? Znači ako imamo posla sa udruženjem koje je svjesno uzurpiralo i korumpiralo sustav da bi nelegitimno (ustvari silom-oružjem) vladao narodom, tada se ne treba čuditi kada se ti isti boje da će im netko uzvratiti na isti način....

ST
sttipe
13:07 01.02.2022.

Šta mislite, koliki postotak živih hrvata, im poželi jednog takvog, svako malo?? I šta bi sve hrvati rekli, da im ne visi sikira diktature/kazni za mišljenje nad vratom???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?