NAKON 5 MANDATA

Zbog nekontroliranih gubitaka smjenjena ravnateljica zadarskog doma zdravlja

Na području Zadarske županije zabilježena su 72 nova slučaja zaraze koronavirusom
Foto: Sime Zelic/PIXSELL
1/3
21.10.2024.
u 16:54

U obrazloženju se, uz ostalo, navodi kako je člankom 88. Zakona o zdravstvenoj zaštiti kao lex specialisa propisana dužnost Upravnog vijeća razriješiti ravnatelja zdravstvene ustanove ukoliko, između ostalog, ne provodi program rada i razvoja zdravstvene ustanove

Upravno vijeće Doma zdravlja Zadarske županije pod predsjedanjem dr. med. Nevena Birkića na današnjoj je sjednici donijelo odluku kojom se mr. sc. Renata Bek, dr. med. razrješava dužnosti ravnateljice s danom 21. listopada 2024. godine. 

Komentara 1

Avatar rubinet
rubinet
20:07 21.10.2024.

Učinjena je smjena. Stoga je Ravnateljica smijenjena, a ne smjenjena... Ne ide vam ije /je.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije