AFERA HOTMAIL

Predsjednica otkazala službeni put, traži i sjednicu Vijeća za nacionalnu sigurnost

Andrej Plenković i Kolinda Grabar-Kitarović
Foto: Sanjin Strukic/Pixsell
1/4
17.05.2018.
u 20:07

S premijerom će Predsjednica idući tjedan raspravljati i o demografskim mjerama, a želi i zajedničku sjednicu Vlade o čemu će također biti govora na sastanku.

Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović bi se idući tjedan trebala sastati s premijerom Plenkovićem, a jedna od tema sastanka bit će i sazivanje sjednice Vijeća za nacionalnu sigurnost zbog aktualne situacije oko Agrokora. Inače, Predsjednica do izbijanja afere u javnost nije imala nikakvih saznanja o tzv. aferi Hotmail niti je o tome bila izvještena od Sigurnosno obavještajne agencije, prenosi Dnevnik.hr.

"Zbog aktualne situacije Predsjednica je otkazala put u Slovačku i Crnu Goru", poručili su iz Ureda.

S premijerom će Predsjednica idući tjedan raspravljati i o demografskim mjerama, a želi i zajedničku sjednicu Vlade o čemu će također biti govora na sastanku. Iz Ureda predsjednice su naglasili kako Grabar-Kitarović ima spremne demografske mjere i mjere za blokirane koje će uskoro javno objaviti.

Komentara 63

Avatar Ronin
Ronin
20:36 17.05.2018.

Pa kako sada to. Zar Plenki nije rekao da je sve napravljeno za dobrobit Hrvatske i njenih građana. Na kraju, Ustavni sud je rekao da je sve napravljeno po propisima? LOPOVČINEEEE!!!!

RE
REYAM
20:41 17.05.2018.

A koliko toga ima da ona i SOA nemaju nikakvih saznanja i nisu čuli. Ne mogu novinari sve otkriti.

BI
binki
21:08 17.05.2018.

Čekaj..... Ne vidim HDZ trolove koji su se po cijeli dan raspisali da je sve svršeno. Jadnici čekaju nove naredbe iz središnjice.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije