otkriven trumpov plan za kraj rata

Zelenski, sjedaj za stol i pregovaraj, inače ukidamo pomoć! Avdagić: To je jako loš plan

25.06.2024.
u 15:29

Dva ključna Trumpova savjetnika Keith Kellogg i Fred Fleitz, obojica šefovi stožera u Trumpovom Vijeću za nacionalnu sigurnost, planiraju da bi tijekom mirovnih pregovora došlo do prekida vatre na temelju prevladavajućih borbenih linija. „Naša je zabrinutost da je ovo postao rat iscrpljivanja koji će ubiti cijelu generaciju mladih muškaraca“ opravdao je njihov plan Fleitz

Komentara 34

PR
pravedno
15:57 25.06.2024.

Koji cinizam, zašto ne kaže Putinu, napusti okupirana Ukrainska teritorija i rat je završen.

PR
prajdali100
16:26 25.06.2024.

Znači priznati da se rat isplati ! " Bravo" Trump.E jest ti plan.Zašto ne nagaziš Putina i insistiraš da se međunarodno priznate granice moraju poštivati.

PO
poluprovokator
22:19 25.06.2024.

Trumpa Putin drzi nečime u šaci ili su u talu, treće nema.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije