Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Na rubu je živaca

Želi se razvesti od muža zbog bizarnog razloga: To traje pet godina, zamolila sam susjeda za pomoć

rastava braka, razvod
Davor Javorović/PIXSELL
01.07.2024.
u 08:38

Na rubu sam živaca, jer on ima naviku toliko stegnuti poklopce da ih ne mogu otvoriti. Na kraju mi preostaje jedino da ih razbijem, požalila se jedna žena na Redditu

Jedna žena zatražila je razvod od supruga zbog bizarnog razloga. Svoju je priču anonimno podijelila na internetskom forumu Reddit i zatražila savjet od drugih. Naime, ona želi razvod jer njezin suprug prečvrsto steže poklopce na staklenkama. "Ponekad se osjećam kao da ću poludjeti jer tražim razvod zbog poklopaca na staklenkama. Na rubu sam živaca, jer on ima naviku toliko stegnuti poklopce da ih ne mogu otvoriti. Na kraju mi preostaje jedino da ih razbijem. To traje pet godina. Jučer sam htjela izvaditi nekoliko kiselih krastavaca i opet ista priča. Doživjela sam živčani slom zbog poklopca. To me svaki put sve više nervira", napisala je žena.

Kaže da to ne bi bio problem da je on tu kada želi nešto pojesti iz tegle, no često ostaje sama. Tako ju je jednom ostavio na deset dana, ali u pomoć joj je pritekao susjed. "Zamolila sam susjeda za pomoć nakon što nisam uspjela otvoriti jednu teglu. Sutradan, kad sam htjela otvoriti drugu i nisam uspjela, otišla sam u trgovinu kupiti novu. Kad me vidio, ponudio mi da dođe otvoriti sve staklenke, tako da ih ja zategnem toliko da ih mogu otvoriti. Međutim, ni on nije uspio otvoriti dvije od deset staklenki", prisjetila se ona, prenosi New York Post.

U svoju je obranu njezin suprug rekao da voli zategnuti poklopce kako bi hrana bila dobro očuvana. 

GALERIJA Najkraća rijeka na svijetu od izvora do ušća je u Hrvatskoj: Pogođate li o kojoj se radi?
rastava braka, razvod
1/13
Ključne riječi

Komentara 6

DI
Dingač
11:38 01.07.2024.

Razlog zašto se žena želi razvesti od muža je smiješan – samo zato što ne može otvoriti poklopac na staklenki, a muž ih pretjerano steže. To je stvarno glupo. Pametnije bi bilo kupiti remen ili kako se zove, odvijač za filter za ulje od auta, i s njim se svaki poklopac može lako otvoriti bez problema. Treba koristiti malo više pameti i manje tražiti pomoć za sve.

Avatar kozorog
kozorog
09:54 01.07.2024.

a on želi razvod jer je žena slabašna, ne može otvoriti staklenku ajvara, i sa takvom osobom ne vidi ostatak života, to su nepremostive razlike... mislim do čega je došlo, što bi naše bake trebale reći, 5-6 djece, siromaštvo, život u jednoj kući, u dvije sobe, 3-4 krave, svinje, kokoši, 4 generacije u jednoj kući.. pa kako je to moguće prolazilo, a danas ne?

TR
trabant7
12:41 01.07.2024.

To je prilika da susjed malo bolje na drugom mjestu zategne!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije