ODBILA ANONIMNOST

Mučan slučaj u Francuskoj: Muž ju godinama drogirao kako bi je više od 50 muškaraca silovalo

Punih 10 godina drogirao suprugu, zvao strance da je siluju i zlostavljaju i sve snimao
Foto: Franz Chavaroche / Nice Matin /
1/12
05.09.2024.
u 21:21

Prema istragama, Dominique je putem seksualnih chat stranica kontaktirao muškarce i pozivao ih u njihov dom u Mazanu. Policija tvrdi da su muškarci primili stroge upute da parkiraju daleko od kuće kako ne bi privukli pažnju, te da čekaju da droga koju je Gisèle bila primila, djeluje.

U strašnom slučaju koji je šokirao Francusku, 72-godišnja Gisèle Pélicot svjedočila je o užasima koje je proživjela nakon što je saznala da su je nepoznati muškarci silovali više od deset godina nakon što ju je njen suprug drogirao. Na suđenju koje se održava u Avignonu, jugoistočna Francuska, Gisèle je svjedočila protiv 51 muškarca, uključujući svog supruga Dominiquea Pélicota, koji je bio njen partner 50 godina. Svi optuženici suočeni su s optužbama za silovanje.

Dokumenti na sudu otkrivaju da je Dominique Pélicot priznao policiji da je uživao gledajući druge muškarce kako imaju spolne odnose s njegovom nesvjesnom suprugom. Mnogi optuženici u ovom slučaju negiraju optužbe za silovanje, tvrdeći da su mislili da sudjeluju u sporazumnom seksualnom igračkom scenariju, piše BBC

Ovaj slučaj je dodatno šokirao javnost jer se suđenje vodi u javnosti. Gisèle Pélicot je odlučila odustati od anonimnosti kako bi prenijela "sramotu" na optužene. Na svjedočenju je izjavila da govori u ime svih žena koje su drogirane bez svog znanja kako bi se spriječilo da druge žene pate.

>>> FOTO Gisèle Pélicot na suđenju 

Punih 10 godina drogirao suprugu, zvao strance da je siluju i zlostavljaju i sve snimao
1/12

Sjećajući se trenutka iz studenog 2020. kada su je policajci pozvali na ispitivanje, Gisèle je ispričala kako je prvotno mislila da je sastanak povezan s nedavnim incidentom u supermarketu, gdje je njen suprug uhvaćen kako fotografira žene ispod suknje. Međutim, policajac joj je pokazao fotografije na kojima je prepoznala sebe, ali ne i nepoznate muškarce koji su je zlostavljali.

Gisèle je opisala kako je njezin svijet srušen u tom trenutku. Izjavila je da je njihov brak, iako su prošli kroz mnoge poteškoće, bio sređen do otkrivanja ovog strašnog zločina. "Sve što smo izgradili je nestalo," rekla je, dodajući da se sada razvodi od svog supruga.

VEZANI ČLANCI: 

Prema istragama, Dominique je putem seksualnih chat stranica kontaktirao muškarce i pozivao ih u njihov dom u Mazanu. Policija tvrdi da su muškarci primili stroge upute da parkiraju daleko od kuće kako ne bi privukli pažnju, te da čekaju da droga koju je Gisèle bila primila, djeluje. Također, navode da su muškarci morali skinuti odjeću u kuhinji i grijati ruke na radijatoru kako ne bi probudili Gisèle.

Gisèle je otkrila da su nakon što su se otkrile istine o zlostavljanju, pronađene četiri spolno prenosive bolesti. "Nisam dobila nikakvu simpatiju od optuženih. Niti jedan od njih nije pokazao zabrinutost za moje zdravlje," rekla je. Suđenje se nastavlja, a Gisèle je odlučila boriti se za pravdu i pravdanje onih koji su joj nanijeli toliku patnju, piše BBC

>>> FOTO Teroristički napadi, atentat na Putina, ekonomska kriza... Ovo je Baba Vanga predvidjela za 2024.

Punih 10 godina drogirao suprugu, zvao strance da je siluju i zlostavljaju i sve snimao
1/9
Ključne riječi

Komentara 6

FV
Frajle.VK
00:26 06.09.2024.

Eto vam vaše seksualne slobode i nadtranosti. Dok ne dođe kontrola nad pornografijom i ostalim woke idiotarijama ovakve će se priče stalno ponavljati.

BA
Blokirani admin
21:30 06.09.2024.

Svijet postaje bolesno mjesto za zivot , dovoljno je vidjet Eurosong i otvaranje OI u Parizu ,sve otislo u PM

Avatar utunelu
utunelu
08:16 06.09.2024.

imaju li dokaz da je bila drogirana i da ju on drogirao?ili ce se to zanemariti i suditi po principa sssr treceg reicha i svjerne koreje koji su cak kao totalitrarni sistemi imali vecu svijet o ravnopravnosti spolova dok idelogija fm sudi sve u korist spola koji nosi njihovu simboliku.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije