Nova eskalacija u Izraelu

Žestoki sukobi na svetom mjestu u Jeruzalemu prijete da će prerasti u rat

07.04.2023.
u 12:04

Hoće li biti rata širih razmjera na Bliskom istoku vrlo brzo ćemo doznati. Ali je već vidljivo da izraelski premijer Benjamin Netanyahu, koji je na čelu najdesnije vlade u povijesti Izraela, koja je prisegu položila 29. prosinca prošle godine, već dulje vrijeme izaziva sukobe širih razmjera. Naime, od početka ovog tjedna, izraelski bombarderi gotovo svaki dan bombardiraju položaje Iranske revolucionarne garde i Hezbollaha u Siriji pri čemu su poginula dva visoka časnika Garde.

Komentara 1

Avatar Moodleen
Moodleen
13:47 07.04.2023.

Kolko su zadnjih godina ovi "nevini" židovi poubijali palestinske djece? Koja je razlika između njih i druga miloševića, ono "gdje je jedan srbin/židov ovo je srbija/izrael"?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije