PROPAO MU PLAN

Zidar nije ni slutio što će mu napraviti Indijac, policija je krenula u akciju nakon jedne dojave

Ilustracija
Himanshu Sharma/ABACA
13.12.2021.
u 09:10

Priča je policiji bila sumnjiva, a uskoro su dobili i informaciju kako će Kumar posjetiti svoju suprugu

Indijac Sudesh Kumar (36) pušten je tijekom pandemije koronavirusa na uvjetnu slobodu iz zatvora u kojem se nalazio jer je bio optužen za ubojstvo svoje 13-godišnje kćeri 2018. godine. Neke su indijske države puštale pojedine zatvorenike u pokušaju da spriječe da prenapučeni zatvori postanu žarišta koronavirusa.

Kumar je nedavno počeo vjerovati kako će mu vlasti ukinuti pritvor i poslati ga nazad u zatvor pa je odlučio skovati plan koji će mu omogućiti da se ne vrati iza rešetaka. Zidar Domena Ravidas imao je nesreću da bude slične visine i težine kao Kumar čiji je plan bio da njegovo tijelo iskoristi za lažiranje svoje smrti.

Kumar je Ravidasa pozvao da mu odradi neke radove u kući, a već je idućeg dana njegovo tijelo pronađeno na praznoj parceli. Posmrtni ostaci su bili spaljeni do neprepoznatljivosti, a u džepu se nalazila Kumarova osobna iskaznica.

U cijelu je priču bila upletena i Kumarova supruga koja je prilikom identifikacije tijela lagala policiji i rekla kako je to Kumar.

Priča je policiji bila sumnjiva, a uskoro su dobili i informaciju kako će Kumar posjetiti svoju suprugu. Organizirali su akciju i ulovili Kumara koji je priznao zločin. U rukama policije završila je i njegova supruga.

- Par je skovao dobar plan, no policija je uspjela razotkriti ovaj slučaj ubojstva - rekao je Iraj Raja, nadzornik regionalne policije i dodao da će ekipa koja je radila na zadatku biti nagrađena, javlja BBC.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije