u zemlji krvi i meda

"Znanstveno utvrđeno": Srbi su u filmu A. Jolie ubili 208 civila

angelina jolie
Reuters/PIXSELL
23.02.2012.
u 12:01

"Međunarodna inicijativa za praćenje antisrbizma" pomno je analizirala film hollywoodske zvijezde

Organizacija Međunarodna inicijativa za praćenje antisrbizma tvrdi da su "znanstveno utvrdili da je film Angeline Jolie 'U zemlji krvi i meda' antisrpski i ne prikazuje srpske žrtve za vrijeme rata u Bosni i Hercegovini", pišu srbijanski mediji ne objašnjavajući pobliže kakva je to organizacija koja je na sinoćnjoj konferenciji za novinare u Beogradu izvijestila da su "načinili analizu filma i zaključili kako su u njemu svi ratni zločinci Srbi, da nijedna civilna žrtva nije srpska, kao i da su sve civilne žrtve muslimanske".

Objasnili su da se u filmu Srbi prikazuju "kao oni koji drže ljude u logorima, napadaju Crveni križ, nasumice ubijaju prolaznike, pa čak i bacaju novorođenčad sa zgrada". Prema njihovim "analizama", u filmu se "pojavljuje 96 muslimanki koje su žrtve, postoji 208 civilnih muslimanskih žrtava, a ni jedna jedina sa srpske strane" te se pojavljuje 49 Srba koji su ratni zločinci, a nijedan Musliman.

Komentara 22

PE
Pegaz
12:23 23.02.2012.

...nista protiv Srba, ali ovo je zaista presmijesno.

OB
-obrisani-
12:36 23.02.2012.

jadni siroti hrvoji i muslimani....ni luk jeli ni luk mirisali

PE
Pegaz
12:22 23.02.2012.

\"...kao oni koji drže ljude u logorima, napadaju Crveni križ, nasumice ubijaju prolaznike...\" I, u cemu je fulala? Barem u prikazu ovog zadnjeg rata....Krajnje je vrijeme da se Srbi suoce sa sranjima koja su napravili, umjesto sto se i daljee prave blesavi i glume patnike i jadnike, a ocito su svjesni svega - o tome zaista dovoljno govori ova \"Medjunarodna inicijativa za pracenje antisrbizma\"! Nesto gluplje covjek jos nije cuo - zasto bi pratili tko ih \"ne voli\", tko se uopce osim njih zamara takvim stvarima, ako ne zato da bi vidjeli kome nisu uspjeli zamazati oci. Nemam nista pro

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije