Zoran Milanović:

'Tvrditi da se u Hrvatskoj 2015. godine nekoga potkrada na izborima je opasno'

Zoran Milanović
Foto: Marko Prpić/Pixsell
25.01.2016.
u 14:45

Bilo bi zanimljivo čuti što o izjavama svog prvog pomoćnika Tomislava Karamarka misli njegov šef Vlade, poručio je Milanović

Predsjednik SDP-a i donedavni premijer Zoran Milanović danas se na Facebooku osvrnuo na izjavu novog potpredsjednika Vlade Tomislava Karamarka o krađi mandata na parlamentarnim izborima.

– Tvrditi da se u Hrvatskoj 2015. godine nekoga potkrada na izborima je opasno. Bilo bi zanimljivo čuti što o izjavama svog prvog pomoćnika Tomislava Karamarka misli njegov šef Vlade. Predsjednik Vlade nije prvi među jednakima, predsjednik Vlade mora biti prvi iznad nejednakih i to nije nikakvo podcjenjivanje drugih, nego jedino takva Vlada može funkcionirati – poručio je Milanović.

O Karamarkovoj izjavi danas se oglasio i DIP, iz kojeg su najavili da će Državnom odvjetništvu RH podnijeti kaznenu prijavu protiv nepoznatog počinitelja zbog mogućeg počinjenja kaznenog djela izborne prijevare.

Tvrditi da se u Hrvatskoj 2015. godine nekoga potkrada na izborima je opasno. Bilo bi zanimljivo čuti što o izjavama...

Posted by Zoran Milanović on 25. siječnja 2016

 

>> Karamarko objasnio što će biti početak 'rasvjetljavanja što se događalo u izbornoj noći 8. na 9. studenog 2015.'

Komentara 37

Avatar Abcda
Abcda
14:55 25.01.2016.

Opasno ? Opet komunisticka retorika.

Avatar TvojUjko
TvojUjko
14:51 25.01.2016.

Ajde začkomi više, nitko te ne dođivljava više, postao si ko ucviljenja Jadranka Kosor.

Avatar Mrki medvjed
Mrki medvjed
15:04 25.01.2016.

Opasna je samo tvoja politika podjela, koju si instalirao zajedno sa Pusićkom u hrvatski politički prostor. Instalirali ste karcinom politiku, koja razara hrvatsko društvo, ali lijek u obliku nove Vlade je tu i već je počeo djelovati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije