Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VINKOVAČKA OBILAZNICA

Župan Dekanić opet imao prometnu nesreću, izmjereno mu je 0,84 promila. O nesreći se oglasila i policija

Foto: Čitatelj
1/4
19.06.2024.
u 23:41

Dekanić je ovaj put u prometnoj nesreći sudjelovao s privatnim vozilom

U prometnoj nesreći koja se večeras dogodila na vinkovačkoj obilaznici sudjelovao je i župan Vukovarsko – srijemske županije Damir Dekanić. Kako doznajemo, u nesreći je sudjelovalo više vozila, a ozlijeđeno je nekoliko osoba. Međutim, kako doznajemo ,Dekanić je i ovaj put bio pod utjecajem alkohola što je policija kasnije potvrdila priopćenjem.

Kako navode, Dekanić je u krvi imao 0,84 promila alkohola. Za razliku od prometne nesreće od prije dvije godine, kada je vozio službeni automobil, Dekanić je ovaj put u prometnoj nesreći sudjelovao s privatnim vozilom. 

VEZANI ČLANCI

- U 21,26 sati zaprimljena je dojava da se u Vinkovcima na državnoj cesti D-46 (južna obilaznica) dogodila prometna nesreća u kojoj su sudjelovala četiri vozila. Jedan od sudionika nesreće, župan Vukovarsko-srijemske županije, upravljao je osobnim automobilom vinkovačkih registracijskih oznaka pod utjecajem alkohola u organizmu od 0,84 g/kg. Također, 29-godišnjem vozaču u drugom osobnom automobilu vinkovačkih registracijskih oznaka, koji je sudjelovao u ovoj nesreći, utvrđena je koncentracija alkohola u organizmu od  2,12 g/kg.

Nekoliko je osoba zatražilo liječničku pomoć u OŽB Vinkovci. Zbog provođenja očevida, navedena dionica ceste zatvorena je u 22 sata za sav promet te se preusmjerava na alternativne pravce. U tijeku je očevid prometne nesreće nakon čega ćemo izvijestiti javnost o utvrđenim činjenicama - javlja policija.

Komentara 21

Avatar Ležeći Policajac
Ležeći Policajac
23:24 19.06.2024.

Župan je za Čačića, Horvatinčića, i Banožića treća liga.

TU
tutek
06:25 20.06.2024.

Znači i njemu su izmjerili alkohol u dezinfekcijskom sredstvu a čovjek ne pije nikad.

JA
Jatiser
08:05 20.06.2024.

A čovjek je u dobroj stranci pa si smije dati "malo" oduška. Što ste svi naporni???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije